Astral 6236 Napisano Januar 30, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ThePainkiller said: Kakva kaubojština po BG-u... Teska... i tako svaki dan. I svi jebeno telefoniraju. I sto je veci dzip. To je manja zenka za upravljacem. Naravno telefonira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14925 Napisano Januar 30, 2018 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Astral je napisao: Teska... i tako svaki dan. I svi jebeno telefoniraju. I sto je veci dzip. To je manja zenka za upravljacem. Naravno telefonira. Sto se tice Bg naj volijem kada mi je Genex desno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 30, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, bdada said: Sto se tice Bg naj volijem kada mi je Genex desno Blago tebi. Mi smo osudjeni da se borimo sa ovim divljacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 30, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Blago tebi. Mi smo osudjeni da se borimo sa ovim divljacima.Нису те ваљда везали па си осуђен? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 30, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Svaler said: Нису те ваљда везали па си осуђен? Osudjivan vise puta! Da ne kazem povratnik.. doduse sve saobracajni prekrsaji.. Ali kad mi padne mrak,na ove moje plave oci !! Sto bi rekao Miodrag Petrovic I posle me pitas sto sam lud i koj mi je k . . c? Inace , poslali Milos-v i ja sediste Ivici juce. Jedva cekam da dodje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 30, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Osudjivan vise puta! Da ne kazem povratnik.. doduse sve saobracajni prekrsaji.. Ali kad mi padne mrak,na ove moje plave oci !! Sto bi rekao Miodrag Petrovic I posle me pitas sto sam lud i koj mi je k . . c? 3: Inace , poslali Milos-v i ja sediste Ivici juce. Jedva cekam da dodje !Таман круг на TDM вожњи 2018 да видим шта моја гузица каже дал да и ја шаљем 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 30, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti to isto. Morao bi da posaljes i fejzera sa sve sedistem da ga prepakuju na tdm da bi bio isti uzitak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 30, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti to isto. Morao bi da posaljes i fejzera sa sve sedistem da ga prepakuju na tdm da bi bio isti uzitak 3:Ма шшшш, то је само фора Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 30, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Probni krug obavezan! Jbt jedva cekam leto! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 30, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Probni krug obavezan! Jbt jedva cekam leto!Не знам, код нас јављају да ће лето брзо доћи, брже него икад. Код мене јуче и данас 15 степени на тераси. Јануар Мислим, знам да је вама ту у тој престоници вазда смркнуто и тмурно, ал' ето разлога да мало изађете да и Вас сунце огреје Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Januar 30, 2018 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha kakav sajam ludaka Ja sam na ovo inače navikao, i vešto se ispraksovao da ih obilazim kolima, digao sam ruke i od sviranja i od svađe... nema vajde...No najviše volim kada vozim autobus, da vidiš kako onda lepo i kulturno daju migavac i umeju da te propuste Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 30, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Nenadbg88 said: Hahahaha kakav sajam ludaka Ja sam na ovo inače navikao, i vešto se ispraksovao da ih obilazim kolima, digao sam ruke i od sviranja i od svađe... nema vajde... No najviše volim kada vozim autobus, da vidiš kako onda lepo i kulturno daju migavac i umeju da te propuste Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока I ja sam to primetio, kad vozim kombi svi beze od mene. Bukvalno svi. I pick up kad teram cak i taksisti beze .. A recimo Punta sluzbenog kad vozim niko me ne j..be 2% ko da sam na motoru.. Sta ti je psihologija? Zakon jaceg vlada po ulicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano Januar 30, 2018 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Loša saobraćajna infrastruktura, selektivno kažnjavanje ili neadekvatno, policija bez autoriteta, stvara okruženje gde vlada jači, odnosno gde je ličnost iznad zakona i institucije. Policijac, koji treba da je uzor građaninu, dronjava uniforma, ispali stomaci, ne ume da komunicira, rečnik za A4 pa presaviti u džep... To što Astral kaže je istina, u domačinstvu imamo dva automobila, jedan je Lada iz 1980. godine... Seku, sviraju, mašu rukama, divljaci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Januar 30, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je glasan izduv? Cini mi se ne mnogo Fabrički je. Nije glasan. Meni taman. Znam da je bolje biti bucan, ali....Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Januar 30, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha kakav sajam ludaka Ja sam na ovo inače navikao, i vešto se ispraksovao da ih obilazim kolima, digao sam ruke i od sviranja i od svađe... nema vajde...No najviše volim kada vozim autobus, da vidiš kako onda lepo i kulturno daju migavac i umeju da te propuste Послато са SM-J320FN уз помоћ ТапатокаIskreno najvise volim da ih kulturno i ljubazno obavestim da im ne radi migavac. Ukapiraju na prvu i uglavnom se ne bune. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Januar 31, 2018 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kulturno i ljubazno pesnicom odozgo po retrovizoru ko cekicem,samo se opusti na dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 31, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Nisam merodavan, jer sam vozio maksi skuter pre TDM-a, ali meni fabricki zvuk TDM-a prelepo zvuci, e sad koliko je bucan na putu, to ce mi buduce situacije tek pokazati. Ali sam zvuk kao zvuk mi je bas "pevanje" Yamahe... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Januar 31, 2018 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 31, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, bocca_bastard je napisao: ostavi to po strani. Lep zvuk ti nece pomoci kad te neko ne vidi, ili bolje da kazem ne cuje Upravo to... mogu da potvrdim ovo i iz ličnog iskustva. Dok sam imao otvoren top na VFR-u, praktično nijednu opasnu situaciju nisam imao, čak ni u BG-u (a bio sam sa njom u BG-u)... Dok sa fabričkim topom, prosečno 1 loša situacija dnevno...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 31, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema gumeno crijevo za gorivo 6 ili 8mm ( nezan koja je debljine prelivnog crijeva ) u prodavnica pre 8 minuta, bocca_bastard je napisao: Koleze zna li neko gde mogu da nadjem crevo prelivno iz hladnjaka do ekspanzione posude? Obisao sam pola nbg-a nidge nema... Kako nema gumeno ili plasticno crijevo za gorivo 6mm u prodavnicama auto dijelova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 31, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima bocca idi do kitkomerca il tako neke radnje.. A zaptivku ces tesko naci originalnu.. mora da budzis nesto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano Januar 31, 2018 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Naruci iz Plattnera novo orig i zavrsi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14925 Napisano Januar 31, 2018 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda kada se ubaci zabica za srafove bocnih plastika a crevo bi pasovalo za prskalice sofersajbne ali to bi morao na nekom otpadu potraziti,msm da Merc ima crevo vece dimenzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 31, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Не знам да пробаш на неком аутоотпаду? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano Januar 31, 2018 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 9.5 eur čep, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...