Strider 333 Napisano Februar 24, 2017 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Februar 25, 2017 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna pomoc prijatelja.... Posto deo koji trazim ne moze vise da se poruci - ne proizvodi se vise, jedini nacin da dodjem do njega je da neka prodavnica ima na stanju taj deo... Potrebna mi je pomoc kolega iz drugih drzava da provere da li kod svojih lokalnih dilera neki mozda ima ovaj deo na stanju. U pitanju je deo prednje viljuske za Yamahu TDM (potrebna su mi 2 kom): 3VD-23173-00 Spindle taper Inace ovaj deo se osteti prilikom rastavljanja viljuske a ja bas ne volim da vracam delove koji nisu 100% ispravni. Od jednostavne zamene semeringa na viljuskama ispade veliki problem..... Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14827 Napisano Februar 25, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kolegi Atila019 sam prodao viljusku pa mu mozes poslati pp da vidis sta je radio sa starom,mozda ima taj deo,jedan stap mu je bio malo kriv,ako te zanima polovan deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Februar 25, 2017 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kolegi Atila019 sam prodao viljusku pa mu mozes poslati pp da vidis sta je radio sa starom,mozda ima taj deo,jedan stap mu je bio malo kriv,ako te zanima polovan deo. Ne vredi polovan deo. U pitanju je metalni slajder koji je sa jedne strane oblozen nekim teflonom. Prilikom rastavljanja viljuske se taj teflon osteti zato sto udari u drugi metalni slader.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14827 Napisano Februar 25, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Javi obavezno ovde ako nadjes gde ima i koliko kosta,mozda jos nekom zatreba,kupiti za rezervu zlu ne trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Februar 25, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, imam osećaj da mi je sajla kvačila postala tvrđa nego što treba biti. Za sada sve lepo funkcioniše ali posle malo duže gradske vežnje počinje ruka da me boli od stiskanja :-) Može li se i čime podmazati, ili bolje da je menjam dok nije zviznula? U pitanju je 850 2001god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 25, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Istopi tovatnu mast i onda uzmes spric i iglu veliku i ubrizgas u buzir dok je mast vrela i tecna. A mozes i wd da prsnes al to je kratkotrajno resenje We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 25, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Inace,originalna sajla je presvucena nekom plastikom da bude klizava,zamenske nisu i onda je sa zamenskom sajlom kvacilo tvrdje i sajla krace traje. We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Februar 25, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Astral ;-) Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13016 Napisano Februar 25, 2017 Ne silazi, 7435 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji poseban sprej za podmazivanje sajli. Ako se vozis oko Smedereva svrati da resimo. Inace, za sajle, preporucujem originalnu uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Februar 27, 2017 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Desava se da se sajla ukopa buzir sa unutrasnje strane i da tesko ide ,probaj da rotiras buzir oko sajle,pa probaj da stisnes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Februar 28, 2017 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna pomoc prijatelja.... Posto deo koji trazim ne moze vise da se poruci - ne proizvodi se vise, jedini nacin da dodjem do njega je da neka prodavnica ima na stanju taj deo... Potrebna mi je pomoc kolega iz drugih drzava da provere da li kod svojih lokalnih dilera neki mozda ima ovaj deo na stanju. U pitanju je deo prednje viljuske za Yamahu TDM (potrebna su mi 2 kom): 3VD-23173-00 Spindle taper Inace ovaj deo se osteti prilikom rastavljanja viljuske a ja bas ne volim da vracam delove koji nisu 100% ispravni. Od jednostavne zamene semeringa na viljuskama ispade veliki problem..... Hvala unapred! Najverovatnije da mi pomoc vezano za ovaj deo ipak nece trebati.... Izgleda da je problem u stvari bio u tome sto je covek u Plattneru koji porucuje delove "malo" pobrkao kodove I pokusavao da mi poruci deo koji mi u stvari ne treba Bilo mi je cudno sto deo koji se uvek osteti prilikom rasturanja viljuske I mora da se zameni ne moze da se kupi nov pa sam sam potrazio delove na internetu I na svakoj semi za moj model nasao da je deo koji meni treba pod drugim kodom. Danas sam u Plattneru porucio taj deo pa cemo videti da li sam ja u pravu kao totalni laik (bar kada su delovi u pitanju) ili profesionalac kome je posao da to radi u Yamahi. Javljam sta sam uradio kada deo stigne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Februar 28, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Još jedno pitanje, kolege. Pošto predhodni vlasnik nije siguran koje je ulje sipao u motor, a mislim da bih sada trebao doliti malo ipak, da li bih mogao sipati motul 10/40, da ne kupujem novo, dok ne promenim ulje komplet, za nekih par nedelja. Pošto mi je toga ostalo litar od prošlog motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 28, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја не бих саветовао. Не знам много о уљима, али знам да се градације не смеју мешати. Или бар не би требало. Ако се не сећа које је сипао, ко зна кад је онда и сипао уопште. Ја би то одма променио. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Februar 28, 2017 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan po meni u svakom slucaju bolje da ima nego da fali. ali bi najpametnije bilo zameniti. Sto kaze kolega ko zna kada je menjano pa se ne seca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 28, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zameni ulje novim. 2.Za potrebe dosipanja,smes mesati gradacije. (jedini problem sa mesanjem je to sto recim u motoru mozda imas super kvalitetnu sintetiku,a ti dospes polusintetiku pa si time narusio kvalitet u globalu dosipanjem ``losijeg`` ujla) 3.Nesmeju se mesati antifrizi razlicite baze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thedaaax 6 Napisano Februar 28, 2017 U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje sipate u 900? 10w40? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 1, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedno pitanje, kolege. Pošto predhodni vlasnik nije siguran koje je ulje sipao u motor, a mislim da bih sada trebao doliti malo ipak, da li bih mogao sipati motul 10/40, da ne kupujem novo, dok ne promenim ulje komplet, za nekih par nedelja. Pošto mi je toga ostalo litar od prošlog motora? Ja sam taj "zaboravni" vlasnik Imam 2 prazne kantice od 4 litre IPONE 4000. Jedna je 10W40, a druga 20W50. Verovatno sam hteo da probam kako će se ponašati drugo ulje u motoru. Ništa pametno nisam zaključio, pa sam zaboravio i koje sam sipao od ta dva Moj savet ti je - sipaj taj motul što imaš, ipak mi ne vozimo formulu 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2441 Napisano Mart 1, 2017 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Gradacije se smeju mesati slobodno, i proizvodjaci cak moze i polusintetika i sintetika da se pomesa ako treba za neko manje dolivanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Mart 1, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Mradomir možda jeste zaboravni vlasnik, ali je klasičan primer zašto treba motor kupovati preko foruma od nekoga, a ne preko oglasa (čast izuzecima). Nikada nisam imao tako dobro iskustvo sa nekim iskreno, da ti sve do detalja opiše o motoru i da to stvarno tako bude. Sve pohvale za čoveka sa moje strane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Mart 1, 2017 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja juče slučajno videh jednog sivog tdma 900 u centru blizu kneza i dobro sam ga zagledao, baš sam uporedjovao u odnosu na sebe tj na moju visinu itd. mislim da bi mi baš lepo legao. Korman je širi nego što sam mislio, tj po meni baš tamanica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 1, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan @mr.no ako nije problem, postavi sliku ili šemu tog dela koji mora da se ošteti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Mart 1, 2017 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ja juče slučajno videh jednog sivog tdma 900 u centru blizu kneza i dobro sam ga zagledao, baš sam uporedjovao u odnosu na sebe tj na moju visinu itd. mislim da bi mi baš lepo legao. Korman je širi nego što sam mislio, tj po meni baš tamanica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Mart 1, 2017 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svima koji su ga kupili!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Mart 1, 2017 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan @mr.no ako nije problem, postavi sliku ili šemu tog dela koji mora da se ošteti.Nije problem samo da dođem do garaže i slikam delove. Biće uskoro. Staviću i link sa šemom i kataloškim brojevima delova... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...