Arpad 66 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Aj kad si navalio vozim Tdm vec godinama sto se odrzavanja tice probao sam svakakva ulja imao sam vremena godisnje menjam minimum dva ili pak tri puta retka ulja ne voli motul fuchs i procycle nije mi odgovarao onda sam sipao nekoliko puta yamalube e to ulje je oket ,pa prosle godine nisu imali ulja a meni se nije cekalo jer smo krenuli u Rumuniju i ja hteo da promenim i na moje prijatno iznenadjenje sipao bardhal koji se opet jako dobro pokazao,sto se potrosnje tice jako se razlikuje od 4,5 do 7 litara krstario sam sa sinom po srbiji u planinama fino polako tu mi je trosio 4.5,a picio sam sa drugarima na R ovima e tu je oko 7.Ps 7,5 u gradu je jako puno proveri stelovanja!!Sto se tice upravljanja treba se navici voli veci prostor ali se dobro snalazi na manjim mestima,fali mu malo snage pri brdima barem jedno 10-15 konja.Uz redovno odrzavanje nikad nikakav problem nisam imao samo sitnice na potrosnim delovima,sve u svemu za prilicno malo para dobijes pouzdanu i dobru masinu. Poz Arpad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam TDM-ovac od skoro pa da se upisem u klub slika sa danasnje voznje....djunta i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo za TDM-emovce neka slika , kada vam bude dosadio izgled vaseg ljubimca a vi udrite po brusilici ..............................pa onda moze da ispadne nesto ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Februar 6, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedan novi vlasnik TDM-a Walkaround: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 6, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAAAAAAAA kolega nek je sa srecom!!!!! Ako se ne varam ovo je wolverine-ova masina.. CESTITKE KOLEGA DA TE SLUZI MILION KILOMETARA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Februar 6, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAAAAAAAA kolega nek je sa srecom!!!!! Ako se ne varam ovo je wolverine-ova masina.. CESTITKE KOLEGA DA TE SLUZI MILION KILOMETARA!!! Hvala, hvala. I ne varas se, ovo jeste taj motor, a ko poznaje cenjenog vlasnika dobro zna u kakvom je stanju ova masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4172 Napisano Februar 6, 2011 Ne silazi, 6535 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Bravo dečko, čestitam ti sa željom da se lepo i bezbedno vozioš, a potom da te motor služi dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Februar 6, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom TakoDobarMotor i dobrodosao medju ljude sa pravim ukusom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je, video sam ga u oglasima! Bas lep! Nek je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Februar 7, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan uh, ja kad sam kupovao tdm-a promakao mi je jedan crveni u Italiji... prelep je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da menjam pakne. Jel neko ima iskustva sa saito. Jesu li puno losije od lukasa? http://www.louis.de/_30d2d484ec5faf2699ea731d96969d7440/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10044100&typ_id=3VD http://www.louis.de/_30d2d484ec5faf2699ea731d96969d7440/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10044261&typ_id=3VD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Februar 7, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam da dobroj i povoljnoj kupovini )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Februar 15, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da menjam pakne. Jel neko ima iskustva sa saito. Jesu li puno losije od lukasa? http://www.louis.de/...4100&typ_id=3VD http://www.louis.de/...4261&typ_id=3VD od majstora sam čuo da su mekše, tj brže se istroše ali koče ok... nemam iskustva s njima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 15, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da se trose pakne,nego diskovi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno pitanje za one koji su menjali plocice: Nissin sa nam prednja klesta, a brembo zadnja. Jesu li prednje sinter, a zadnje organik plocice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1140 Napisano Februar 28, 2011 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja udjoh u klub,posle godinu dana posta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Nek' je sa srecom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1579 Napisano Mart 3, 2011 Drug član, 796 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1579 Napisano Mart 3, 2011 Drug član, 796 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan tdm 850 2002 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan IHAAAAA jos samo zlatne trakice na felne pa da vidis nek te sluzi dugooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Mart 3, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Fino, bice ovo lepa sezona za TDM-ovce. Cestitke svim novim vlasnicima. nego, jel ima neko fabricki alat da slika i postavi da vidimo sta ima u njemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1579 Napisano Mart 3, 2011 Drug član, 796 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Fino, bice ovo lepa sezona za TDM-ovce. Cestitke svim novim vlasnicima. nego, jel ima neko fabricki alat da slika i postavi da vidimo sta ima u njemu? ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan i to si dobio:moto3:.... slikaj pa da vide ljudi kome sta treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Mart 3, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan ja Hajde daj da vidimo i to cudo koje izgleda samo ti imas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Mart 5, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Fino, bice ovo lepa sezona za TDM-ovce. Cestitke svim novim vlasnicima. nego, jel ima neko fabricki alat da slika i postavi da vidimo sta ima u njemu? ja Sta bi sa slikama? Hajde molim te opali nekoliko kad nadjes vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...