pero rep 127 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i od mene,jer i ja nisam mogao na put!Cekamo bolje dane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da se pohvalim sa novim auspusima. Radio mi je covek iz Ade firma se zove DRAGON. Odvojio mi je grane tako da sad levi cilindar siba u levi auspuh a desni u desni. Zvuk je brutalan kao DUCATI uskoro ce biti i video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Djavo sa dva nova roga...Bravo za Ekipu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan bravo majstori,i nadam se da ce vas na sledecem skupu biti jos vise. Gledacu i ja da vam se pridruzim ako budem mogao posto kumovi voze BMW odnosno YAMAHU fazera.pozdrav :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drugari,sledeci put bice barem jedan vise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan U to netreba sumljati,pa nisu TDMovci kao ostali!Ostali izvinite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan vrlo lepo,evo poceo sam da balavim ;) ;) pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Novembar 16, 2009 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo par zanimljivih TDM linkova http://jbx9.free.fr/tdm/index.php http://www.carpe-tdm.net/ipb/ http://www.tdmitalia.net/eng/index.php?u=foto/graphics Mozda je neki vec bio ali se nadam da ne smeta da ponovim.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Vidis Darinjo da je ok,samo šutneš u njega nightbrakere i rešena stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Vidis Darinjo da je ok,samo šutneš u njega nightbrakere i rešena stvar. Ja vec sutno Najtbrejkere. Da je drugacije nocu jeste, al nisam primetio znacajnu razliku danju. (moz bit zbog imena sijalica ) Nisam siguran da je znacajno bolja uocljivost motora danju sa ovim sijalicama, il mi se samo cini. Mozda bi one Silver-nesto ne znam kako se tacno zovu, bolje radile posao danju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Nightbrakeri su belo svetlo i uočljiviji su a noću se bolje vidi definitivno nisu xenonke ali ni cena nisu iste,radi posao bolje od org žutih.Naravno uvek ima boljih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Nocu su odlicne bez diskusije, a preko dana ne da se vide, nego cak i smetaju koliko sljaste, pogotovo kad ih uparis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Moz biti da se meni cini, odmah cu sutra ujutro da dam nekom motor da se zaleti na mene, pa cu da proverim kako se vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Moz biti da se meni cini, odmah cu sutra ujutro da dam nekom motor da se zaleti na mene, pa cu da proverim kako se vidi. Nemoj samo iz velike blizine da pogledas ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Konacno svuk da vam snimim <object width="560" height="340"><param name="movie" value=" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je XENON samo na kratko to je oko 35-40e jer sam imao lose iskustvo NB crkavale su mesecno 1. Imali smo i mi iz NS isti problem i onda smo promenili dobavljaca i sada traju vec vise od 6 meseci, a do kada.... videcemo. Ipak je to 700 din. za dugo i kratko, nego 35e za kratko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Zvuk je vrrlloooo dobar. A tek uzivo. Bravo druze bas mocno zvuci. E Arpade, ja bih mozda stavio te "najtbrejkere" ali sam jedva nasao obicne sijalice za moj motor. Ja i traktor (IMT) nosimo takve, a gde si video traktor sa extra farovima Ni traktori vise nisu sto su nekada bili!!! I oni su se unapredili, samo proveri koji model koriste ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan NAravno svi su dobro došli na svako druženje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...