Alekre 13017 Napisano Septembar 28, 2018 Ne silazi, 7436 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se danas venčao U nedelju kitimo TDM i idemo na vožnju. 19 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 28, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam imenjace ! Zdravi bili ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14832 Napisano Septembar 28, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ooo kolega, sve najbolje, da vas sreca prati kroz zivot!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se danas venčao U nedelju kitimo TDM i idemo na vožnju. Želimo vam puno sreće! Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 28, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od mene. Da vas sreca i ljubav prati. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8141 Napisano Septembar 28, 2018 Drug član, 1706 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Neka vam je sa srećom, živeli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13017 Napisano Septembar 28, 2018 Ne silazi, 7436 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Prošli smo puno toga. Od neodobravanja veze, besparice, besposlenosti, near miss situacija na motociklu ali smo i prednji točak terali tamo gde je osećaj iz stomaka govorio. 2012 2015 2016: 2018 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 28, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Cuj to, neodobravanje veze... ma u inat bi je oženio, i nju i sestru Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Septembar 29, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 29, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke Alekre! Da ste živi, zdravi i složni! Uživajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 29, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Честитке, да сте срећни заједно дуго и уз много деце! Послато са K10000 Pro уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Septembar 29, 2018 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Septembar 29, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom. Puno vam srećnih kilometara želim :-) Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Septembar 29, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Alekre said: Ja sam se danas venčao U nedelju kitimo TDM i idemo na vožnju. Koliko će vas biti na motoru; dvoje ili troje ? Svako dobro vam želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14832 Napisano Septembar 29, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, bocca_bastard je napisao: Nista, ja se planiram drugacije onda Svi domaci otkazali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13017 Napisano Septembar 29, 2018 Ne silazi, 7436 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, drs said: Koliko će vas biti na motoru; dvoje ili troje ? Svako dobro vam želim. Dvoje za sad Deca će morati u MPV. Trudimo se da u porodicu uklopimo i hobi. Hvala ti na lepim željama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13017 Napisano Septembar 29, 2018 Ne silazi, 7436 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan TDM900 i R1 istog godišta nose iste kočnice. Na primer, sinter Brembo je identičan za oba motocikla. Yamahine originalne pločice imaju različit kod, što znači da nisu iste, verovatno po smeši. Jel ima neko ideju šta može biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10560 Napisano Septembar 30, 2018 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Alekre, cestitam i sve najboolje zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 30, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Alekre said: TDM900 i R1 istog godišta nose iste kočnice. Na primer, sinter Brembo je identičan za oba motocikla. Yamahine originalne pločice imaju različit kod, što znači da nisu iste, verovatno po smeši. Jel ima neko ideju šta može biti? Moze biti sinter koji ne mora odrzavati temperaturu da bi radio ili se pak brze zagreva do temperature kada postaje efikasan, manje abrazivan prema disku,smanjen "initial brake force", ... Preporuka za Nissin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Septembar 30, 2018 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imam jedno pitanje. Planiram pocetkom sledece sezone menjatj pneumatike na moju 850tku pa me zanima da li ma zadnjem moze sirina 140 ili da ostane fabrcki 130? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 30, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Hitmanle016 said: Drugari, imam jedno pitanje. Planiram pocetkom sledece sezone menjatj pneumatike na moju 850tku pa me zanima da li ma zadnjem moze sirina 140 ili da ostane fabrcki 130? Fabricki je 150. I zadrzi fabricke dimenzije. Sa njima se motor najbolje ponasa. Licno iskustvo. Preporuka za gume sa moje strane je Angel GT (moje sledece) ili ako ces jeftinije onda Pilot road 3/4 (moje bivse). Fabricka dimenzija guma je 110/80R18 napred i 150/70R17 nazad za 4tx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Septembar 30, 2018 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Astral said: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Septembar 30, 2018 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se mislio sam na 150 i 160/70. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Septembar 30, 2018 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Brestovacko jezero, jug Srbije ❤ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 1, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio kod @KTibor - a na probi centralnog štendera, koji je završio (prvu test varijantu, bez opruga i farbe) par dana ranije. Rezultat je i više nego (očekivano) odličan, štender odlično radi posao. Ostaje još da Tibor malo zakrivi desni nogar jer udara u auspuh, da stavi opruge i da ga ofarba. Pričali smo i o ceni, za sada Tibor nema neku konačnu ideju, ali iz onoga što smo pričali mogu da vam kažem da će biti i više nego povoljno... Evo i slika: Gotova test varijanta: Kako to izgleda na motoru: I kada je sklopljen (korištena opruga u ovom slučaju je najnoviji prototip opruga i koristiće se masovno negde u 22. veku, Tibor sprema patent... ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...