Jump to content

Moto Zajednica

TDM Srbija

Recommended Posts

• moto merkat °°, 4929 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD

I na BMW Scraveru je veliki hod pa nema problema, koliko vidim ima neki klizac za kais. Meni je veci problem ovde sto se mora skidati viljuska da bi se zamenio, ne daj boze da ti pukne negde dalje od kuce.

Na Scraveru je reseno tako da kais ne dira viljusku a na TDM lanac klizi preko gumenog klizaca koji je mastan (uglavnom :) ) e to me zanima,vidim klizac aluminijumski ali kako utice trenje,da je neki roler ali za njega nema mesta. :zbunjen:

Evo slike scravera i kaisa

post-24684-0-34610200-1455797308.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 141 postova
  • Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS

Poručiš kaiš u Belt kompany u Zemunu.Ali ima i to ali.Trebaju ti remenice odnosno kaišnici da se naprave a pošto ja proizvodim takve slične stvari zupčastie remenice ali za neke industrijske mašine odmah da kažem da je to malo skuplja igranka.Po mojoj proceni ovakva prepravka bi koštala izmedju 700 i 850 neprijateljskih jedinica novčića.Pa ko voli .....

• Svrati ponekad, 173 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900

Poručiš kaiš u Belt kompany u Zemunu.Ali ima i to ali.Trebaju ti remenice odnosno kaišnici da se naprave a pošto ja proizvodim takve slične stvari zupčastie remenice ali za neke industrijske mašine odmah da kažem da je to malo skuplja igranka.Po mojoj proceni ovakva prepravka bi koštala izmedju 700 i 850 neprijateljskih jedinica novčića.Pa ko voli .....

A šta bi izašlo 700-800e kad se ovde govori da čovek prodaje sve komplet osim kaiša za 200e skinuto sa njegovog tdm850 2000god.

Znači pitanje je samo cena kaiša 1960x30.

I dali to sve radi kako treba ,uzimajući u pretpostavku da ne verujemo prodavcu :) .

Sent from my LG-D852 using Tapatalk

• Svrati ponekad, 141 postova
  • Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS

A ha ja nisam čitao od početka temu mislio sam da neko hoće da prenos lanca zameni kaišem .Ako čovek traži 200 eura to je sigurno dobro i funkcioniše besprekorno jel Bože moj našao se neko pametniji od tima inženjera iz Yamahe.

Malo šale nije na odmet :)

• Svrati ponekad, 274 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice

Verujte... :D Ljudi moji koliko krševa od motora i ljudi ima u ovoj Srbiji. Juče sam gledao 2 Varadera FI u BG, i naravno nisam kupio ni jednog a išao sam na fiksnu cenu i savršen motor. Od svega što se nudilo i što sam gledao, na kraju sam izabrao onog 900 što ima problem sa korozijom. Ako nju zanemarim, sve ostalo je perfektno. Dobio sam na uvid i slike sa oglasa u CH , zaista ga je vozio čovek  1951. godište i cela priča koja mi je rečena se poklapa. Takođe, dobio sam na uvid i sve račune i koliko je šta koštalo do ovog momenta. Prodavca je izašao 3022e a ja sam ga kupio za 3100e. Vozio sam ga 25km danas i osim malo slabije zadnje kočnice, nemam zamerku. Diskovi, gume, lanac i lančanici sve novo, 2 ključa, originalni alat... Samo 2 ogrebotine na motoru. Ulje žuto kao "zejtin". :D Korozija će nadam se biti sanirana za 20-tak dana, namontirani crash barovi, sedište novo i wingrack sa koferima koji sam kupio još pre par dana. Više slika dobijate čim bude u reprezentativnom izdanju. ;)

20160221_134315.jpg

20160221_134432.jpg

20160221_142706.jpg

image_17c73736f5bf7e2fe314852071cd3a1b4e

image_4095a3a7c267a3ec258fb4ceedd4ea363f

image_bce9bcc0e8681081d9d5f0fd00d47e2c7f

image_f5a42f07aa71d8490f8b104c0069a67316

image_f75b0534c6c7cee6c3afc66fe3a37044c1

image_f159701eac698b2746e25ed5e2796621a9

• U prolazu, 40 postova

Cestitam! Puno lijepih i bez jednog kilometara ti želim! :))))

Sent from my iPhone using Tapatalk

???
autocorrect, jbg, trebalo je bezbjednih

Editovah, hvala :))))

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion

pozdrav sretni ti bili svi km koje ces provozati na novom tako dobrom motoru i  da posle odredjenog vremena dodjem kod tebe da pazarim 900-tku poziv za slovacki kulen jos uvek vazi jos jednom sretno i bezbedno 

• I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova
  • Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu.

Svaka cast, svaka cast! Cestitam obojici, puno bezbednih kilometara zelim obojici!!! U zdravlju se vozili!

Sent from my 6037Y using Tapatalk

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja