Crni. 448 Napisano Avgust 19, 2015 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Hitno potreban rezervoar za buljavka 3 vd ako neko ima da proda tel 064 121-3867 Aca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n_robert 5 Napisano Avgust 20, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Grocka, Brestovik Motocikl: Yamaha FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kolege Neko vreme sam se razmisljao i nakon dugo godina druzenja sa XJ600 i FZS600 a posle voznje jednog Tdm850, sam ipak prelomio. U potrazi sam za TDM 850, 98,99 ili mladjim. Imam Fejzera 600 99god. Ako je neko zainteresovan za dogovor, javite se. Evo linka http://www.polovniautomobili.com/motori/6876836/yamaha-fzs-600-fazer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Avgust 20, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da verujem sta se ovde pise...vecu kolicinu neznanja i gluposti ...posebno rekla kazala nisam procitao... 1.Kako onaj koji vozi stromcinu 1000 moze da veruje da TDM900 ne trosi preko 5 ...NIKAKO ... 2.Koje su prednosti TDM900 nad 850 ...sve IMAO SAM PA ZNAM ... 3.Koliko vas svake druge godine menja ulje u viljama i ulje u kocnicama ...koliko od vas pere motor posle svake voznje ili prebrise ...koliko vas vozi nove gume ...na primer 4.Ne zelim sad da serem da ja nesto mnogo znam ili sta vec ...ali za moj motor znam dosta kao i za sve TDMove generalno ...prvo procitajte tex.podatke izguglajte druge strane sajtove pa onda poredite sa vasim mezimcima sta vam je ok a sta nije ... 5.DOKLE SE VISE MERI CI JE DUZI ... evo MOJ motor u ostroj voznji ne prelazi 5 sa zenom i sva 3 kofera isto a najmanje sto sam potrosio je vrh gasa lagana voznja 4.3 ne pada mi napamet da se ikome pravdam ili ubedjujem ...samo preispitajte vase motore po necijim informacijama . UZDRAVLJE i svako dobro svima dobronamernima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Avgust 20, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Taj sto vozi Stromcinu od 1000 cc se navozao raznih motora i ni jedan, iako motore drzi u tehnicki savrsenom stanju nije trosio 5 litara u gradu, a pogotovo ne tdm 850. Najmanj potrosnju na otvorenom mi je pokazao gsx750f malo preko 5 litara. Ali ocigledno nesto sa mojim nacinom voznje nije u redu pa cu potraziti savet kako voziti motor u gradu a da pitrosnja ne predje 5 l. Послато са GT-I9301I 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Avgust 20, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ...ciji je duzi ... jbg ne moze da se Srbin dovede u red ... Tu smo gde jesmo jer smo takvi kakvi smo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Avgust 20, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Povlacim se ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Avgust 20, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Druze, put na Durmitor iz Kraljeva nije nikako gradska voznja. A ustvari me i zabole uvo koliko tebi trosi motor, ti ga pojis a ne ja. Svaki moj motor je trosio onoliko koliko sam ja hteo da ga poteram ali nikako 5 u gradu. Ajd uzdravlje. ; A pusti te fore o Srbendi i takmicenju ciji je duzi, ti si bar poznat po tome na nrazim forumima Послато са GT-I9301I 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Avgust 20, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Da tako je ja sam po forumima drugim poznat kao.majstor Panco ...a ko si ti ...zeka ... Haha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Avgust 20, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Op Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Avgust 20, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Sta si ti advokat ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Avgust 21, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Da tako je ja sam po forumima drugim poznat kao.majstor Panco ...a ko si ti ...zeka ... Haha Svaka cast, skidam kapu za tvoje majstorluke. Jebiga meni je poziv takav da svoj indentitet i posao nesmem da predstavljam javno :lol: :lol: Posto ne vodim prepucavanja ni u stvarnom zivotu necu onda ni u virtuelnom, a tebe pozivam da dodjes kod mene na pivo , napunimo rezervoare i provozamo neku lepu turu, onako komsijski. Adresu imas u mom potpisu ispod posta, ujedno tu mozes videti ko sam,sta radim i po cemu sam poznat Послато са GT-I9301I 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Avgust 21, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan I tako odosmo daleko od teme uglavnom ja sam namontirao druge gume ove sezone nove naravno Michelin pilot road 4 provozao sam ih 20 tak kilometara ali neman još komentar videćemo kako se ponašaju samo da grane sunce . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Avgust 21, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan A da i zaboravio sam da kažem da sam nabavio i sajlu za vuču po gradu ovog TDM_a pošto me mnooogo zabrinjava potrošnja benzina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 21, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pa po gradu vozi u leru, a na otvorenom ne spusta ispod 7000 obrtaja... pozdrav neznam koliko ides na sat sa 7000 obrtaja meni je dovoljno 3500 na 12o km a potrosnja je 5.1 testirano na 2000 km mozda ne volim da vozim brzo al stvarno kolika je brzina na 7000 nisam jos stigo u te obrtaje mozda sam star . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 21, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da verujem sta se ovde pise...vecu kolicinu neznanja i gluposti ...posebno rekla kazala nisam procitao... 1.Kako onaj koji vozi stromcinu 1000 moze da veruje da TDM900 ne trosi preko 5 ...NIKAKO ... 2.Koje su prednosti TDM900 nad 850 ...sve IMAO SAM PA ZNAM ... 3.Koliko vas svake druge godine menja ulje u viljama i ulje u kocnicama ...koliko od vas pere motor posle svake voznje ili prebrise ...koliko vas vozi nove gume ...na primer 4.Ne zelim sad da serem da ja nesto mnogo znam ili sta vec ...ali za moj motor znam dosta kao i za sve TDMove generalno ...prvo procitajte tex.podatke izguglajte druge strane sajtove pa onda poredite sa vasim mezimcima sta vam je ok a sta nije ... 5.DOKLE SE VISE MERI CI JE DUZI ... evo MOJ motor u ostroj voznji ne prelazi 5 sa zenom i sva 3 kofera isto a najmanje sto sam potrosio je vrh gasa lagana voznja 4.3 ne pada mi napamet da se ikome pravdam ili ubedjujem ...samo preispitajte vase motore po necijim informacijama . UZDRAVLJE i svako dobro svima dobronamernima pozdrav kazi mi dal znas sta znaci trzanje motora al samo u trecoj prosto trza na 3800 paprestane onda ak dam gas ponovo trza citao sam vec dosta ovde molim te za tvoj komentar dal je treca sjebana ili ...veliko hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Avgust 21, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor imas, posto 850 provereno ne moze 120km/h sa 3500 obrtaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 21, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor imas, posto 850 provereno ne moze 120km/h sa 3500 obrtaja...meni na 120km/h je na oko 4k rpm.. mada ako se ne varam kolega vozi 3vd pa je kod njega mozda prenos drugaciji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Avgust 21, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Na tdm-u 900 4k obrtaja na 120km/h je ok zbog 6-e brzine, 4tx s druge strane tera 5k obrtaja na istoj brzini, a s obzirom da sam se zezao sa lancanicima i svojevremeno stavio isti prenosni odnos kao sto je na 3vd o5 nisam spustio obrtaje ispod 4500-4600 na 120km/h u petoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Avgust 21, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pa po gradu vozi u leru, a na otvorenom ne spusta ispod 7000 obrtaja... pozdrav neznam koliko ides na sat sa 7000 obrtaja meni je dovoljno 3500 na 12o km a potrosnja je 5.1 testirano na 2000 km mozda ne volim da vozim brzo al stvarno kolika je brzina na 7000 nisam jos stigo u te obrtaje mozda sam star . ovo nije bilo upuceno tebi nego astral-u s obzirom da mu 850 ima basnoslovnu potrosnju na otvorenom putu u odnosu na voznju po gradu sto nema nikakve logike... To mi govori da su mu ili mape s*ebane u kompu ili da nesto drugo nije uredu ili da ga na otvorenom tera pun gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Avgust 21, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206962795375750&set=pcb.1108163572534711&type=1&relevant_count=3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Avgust 21, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Neke male prepravke estetske prirode bih uradio ali mali sam video roll barova visokih za TDM900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 21, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor imas, posto 850 provereno ne moze 120km/h sa 3500 obrtaja... 3vd evo sad pre pola sata sam ponovo probo na 3000 u 5 idem 100 3300 110 a 3500 12o jbg ako laze mehanika nisam kriv do 5000 sam iso autoputem bilo je ok 160 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 21, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor imas, posto 850 provereno ne moze 120km/h sa 3500 obrtaja... oko nekih 4200-4300 je 120 kod nas ja mislim Kod mene je isto ovako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Avgust 21, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti pogledaj ovde http://www.gearingcommander.com/ nema sanse da na 3500rpm-a ides 120km/h, drugim recima ili laze obtraljka ili brzinomer... Kod mene s druge strane na 120km/h pokazuje 5000rpm-a, tako da opet nesto ni ovde nije bas kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 21, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa po gradu vozi u leru, a na otvorenom ne spusta ispod 7000 obrtaja... pozdrav neznam koliko ides na sat sa 7000 obrtaja meni je dovoljno 3500 na 12o km a potrosnja je 5.1 testirano na 2000 km mozda ne volim da vozim brzo al stvarno kolika je brzina na 7000 nisam jos stigo u te obrtaje mozda sam star . ovo nije bilo upuceno tebi nego astral-u s obzirom da mu 900 ima basnoslovnu potrosnju na otvorenom putu u odnosu na voznju po gradu sto nema nikakve logike... To mi govori da su mu ili mape s*ebane u kompu ili da nesto drugo nije uredu ili da ga na otvorenom tera pun gas...Astral bi voleo da ima 900 ali nema, moj je 4tx 850 '99god.. I na autoputu il vozim 130 km/h i trosi oko 6L/100km ili 150km/h i trosi oko 7L/100km (mada redje posto nekako uvek upadnem u gyzvu na autoputu gde god da krenem, baksuz) , razume se sa dvoje, i prtljagom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...