Almighty 445 Napisano Jul 31, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pade mi na pamet, da nije tebi rucica kocnice pretegnuta? To se steluje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 31, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav da pitam cenjene kolege za savet sta je to i zasto mitrza prednji deo kad kocim prednjom mislim da su krivi diskovi ili ...dal neko zna a ako treba dal neko ima diskove za tdm 3vd hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 31, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan trza mu prednji deo kad koci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 1, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 mm. Crijevo zamjenjeno, a za tvoju informaciju i drugima koji ne znaju unutarnji promjer crijeva goriva je fi 6mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14187 Napisano Avgust 1, 2015 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan 8 mm. Crijevo zamjenjeno, a za tvoju informaciju i drugima koji ne znaju unutarnji promjer crijeva goriva je fi 6mm. Moja greska,merio spoljnji fi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Avgust 1, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Nosac kofera i Cresh Bar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Avgust 1, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan vrlo lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14187 Napisano Avgust 1, 2015 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nije naivna greska Zaista nije,mogao sam kolegu baciti u trosak cca 4KM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Avgust 3, 2015 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Ima li neko saznanje gde bih mogao da nadjem rezervoar goriva za mog tdm-a 92.god ? Satrulila mi je cev oduska koja prolazi kroz rezervoar pa mi sad kroz nju kaplje benzin. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 3, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sekto Kada treba da se pali ventilatorce na hladnjaku? Ode meni preko pola skale kad stojim na semaforu i upre sunce a ne cujem ventilator? Ili on mozda radi u silent modu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Avgust 3, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pali kad mu je vruce Ne mozes da cujes ventilator kada radi agregat, ali ako stavis ruku morao bi da osetis kako duva ili da ga vidis kroz plastiku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Avgust 3, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, hteo bih nešto da pitam poznavaoce TDM 900-ke. Kada se ugasi sat (merac vremena), meni se ugasi tek nakon 3-4 dana ako ga ne vozim. Nešto razmišljam da to i nije baš normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1584 Napisano Avgust 3, 2015 Drug član, 803 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan meni cim ugasim na kljuc. kod lampica trepce 24 sata ako je 2004> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 3, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Pali kad mu je vruce Ne mozes da cujes ventilator kada radi agregat, ali ako stavis ruku morao bi da osetis kako duva ili da ga vidis kroz plastiku... Danas sam sjahao s masine posle voznje, parkirao pred garazu, blago turirao gas i čekao da se ugreje preko 2/3 skale i opet ništa, ventilator ne vrti. Da li se ukljuci tek kad udje u crveno? Nije mi još nikada prokuvala masina, ali podigne dosta temp kada stojim, dok se krecem uvek je cool. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 3, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Meni se pali kad vozim po bas vrelom danu u guzvi osetim samo vrelinu po kolenima, stavim ruku a ono vazduh przi.. Ne cuje se istina je, ali pali ponekad, nikad u toku voznje uvek u mestu. Ali moj moped nema skalu za temperaturu, tako da ne znam u kom je polozaju kazaljka i trenutku paljenja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1584 Napisano Avgust 3, 2015 Drug član, 803 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam razumeo Danijele Pa neznam ,momak pita za sat -merac vremena ? na tdm 900 kad das kontakt pojavi se casovnik digitalni ,kad oduzmes kontakt gasi se sat, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Avgust 3, 2015 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam skoro preturao one bosanske oglase, nesto tipa bik.ba ili kako vec. Ima tu par tdm-ova u delovima i mislim da su svi bili 3vd Hvala probacu. Juce sam dosao iz Bosne da sam znao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Avgust 3, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, 2004. god. Ugasim ja motor, ključ okrenem na off, upali se ona crvena lapica ali sat i dalje radi. Šta mi je činiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 4, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Drugari iscurelo mi ulje iz zadnjeg amortizera, dali je isti za 3vd i 4tx? Moj je '99 god.. Kontaktirao sam Djuntu ali covek je na odmoru, ako znate jos nekog ko remonuje u Bg ili ako neko ima dobar polovan slobodno mi pustite na pp ili ovde :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Avgust 4, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Taj ne moze da se remontuje prema mojim saznanjima, ali je isti za 3vd i 4tx... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 4, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ima na oglasima par polovnih, ali za 3vd.. Ako su isti to je ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14187 Napisano Avgust 4, 2015 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Iste dimenzije osim debljine opruge,1 ili 2 mm (ne znam bas tacno) je deblja opruga na 4tx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Avgust 4, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Nisam razumeo Danijele Pa neznam ,momak pita za sat -merac vremena ? na tdm 900 kad das kontakt pojavi se casovnik digitalni ,kad oduzmes kontakt gasi se sat,Bas tako, kod mene casovnik ostane upaljen nisam brojao dane ali bar tri dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Avgust 5, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari iscurelo mi ulje iz zadnjeg amortizera, dali je isti za 3vd i 4tx? Moj je '99 god.. Kontaktirao sam Djuntu ali covek je na odmoru, ako znate jos nekog ko remonuje u Bg ili ako neko ima dobar polovan slobodno mi pustite na pp ili ovde :-) http://www.olx.ba/artikal/16634429/dijelovi-yamaha-tdm-850-motor-komplet-u-dijelovima/ ima čovjek i to baš za taj model... kontaktiraj pa ako treba možda možemo organizovati kupovinu i poslati...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 5, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Drugari iscurelo mi ulje iz zadnjeg amortizera, dali je isti za 3vd i 4tx? Moj je '99 god.. Kontaktirao sam Djuntu ali covek je na odmoru, ako znate jos nekog ko remonuje u Bg ili ako neko ima dobar polovan slobodno mi pustite na pp ili ovde :-) http://www.olx.ba/artikal/16634429/dijelovi-yamaha-tdm-850-motor-komplet-u-dijelovima/ ima čovjek i to baš za taj model... kontaktiraj pa ako treba možda možemo organizovati kupovinu i poslati...... Cekam da mi se javi jedan iz Bg-a, ako on ne bude imao, javljam se da odradimo posao. Hvala kolega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...