Nemus 1332 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pa malo mi je nelogicno da dozvolias da ti se auto toliko priblizi ??? umesto da das gas i da se sklonis od njega ti pricas o nekim sujetama ,usporavas itd... Sta bi se desilo da VAS je zakacila odpozadi ,(hvala bogu pa nije),pravo padate pod tockove automobila .Ja se u svakom slucaju sklanjam od takvih vozaca ,na koje si ti naisao,a po mom skromnom misljenju i ti imas deo krivice , jer si bio neodlucan kao i ona da li da stanes,sklonis u stranu....a samo da si malo dao gas ne bi sebe dovodio u rizicnu situaciju da te neko narodski receno stigne odpozadi Prvo i osnovno pravilo je da ako te neko obilazi NE dodajes gas.Na tom putu je dozvoljeno 60 ja sam isao 70.Nisam ja bio ne odlucan,ja sam poceo da kocim kada sam video da ce se sudariti sa dzipom i da ne moze da me obidje,a dodao sam gas kade je i ona pocela da koci.Kada bi se sa svakim trkao ko mi se zalepi odpozadi gde bi mi bio kraj.Nije mi to cilj voznje motora,motor je suzuki marauder od 125 kubika.Da hocu sa nekim da se trkam ili da mi smeta sto me neko obilazi,ne bi vozio takav motor.Uvek se sklanjam u rizicnim situacijama i stvarno nemam problem da me neko obidje ali hteo sam da skrenem paznju na ono sto sam primetio a izgleda da se to ne desava samo meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan @ lord_oblivion pa da - hvala ti Miče, a tebe p0peye ko beje iako si uočio jedan oooopasan lapsus (šta ga znaš - možda neka plavuša prati MIKovo uputstvo... ;D ) Eto...sujete...malkice... ;D Malo kasnim (otišao za ZA tj MJ u petak i stigao jutros oko 3) ali: Ma koja sujeta - nisam 'teo da propustim priliku da napravim foru, kada se već namestio naslov... Kao što napisaH: p.s. - tek da se uklopim u temu posta... Namigivanje p.s. - pa ovde je pola foruma iz ZA..? Nas i Rusa 300 miliona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...