Đenka 120 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nije pisano. Zimske promene: Zadnja guma Michelin Sirac 120/80x18 Tora auspuh (koji se čuje kao Knjaževačka freza IMT506) i od juče karburator Bing 54. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 10, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan kako ide sa karbom?? koliko trosi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Neznam još,juče sam ga spakovao,videćemo? Šumi,ako dobiješ neki paketić nemoj da se ljutiš na poštara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 10, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan e jbg. ovaj auspuh zatvoren na kraju, namucices se kad ispadne vuna(pojacace zvuk za 50%). bice ovako: A sad je ovako zbog gomile prepravki: Bice jos prepravki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 10, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Neznam još,juče sam ga spakovao,videćemo? Šumi,ako dobiješ neki paketić nemoj da se ljutiš na poštara Inace odlicno rezeee eMZa sa ovim Big-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Treba i majstor malo da nasteluje paljenjce,platinke,smesicu,a ja da stavim novi filter vazduha Moracu i Toru malo da prepravim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 10, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan vidi kakva je moja rezona.. pa uradi slicnu prepravku(imam pregrade u zadnjem loncu umesto vune). Planiram jos jedno poboljsanje, a dodam jos jednu pregradu i da stavim ces sa manjim rupicama.. ima a ide kao zver, a zvuk kao fabricki.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jun 10, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Polazak iz Zaječara Mali odmor na Borskom Jezeru Oblačno na Crnom Vrhu U Žagubici lepše vreme Krepoljin, priprema za slalom Kroz Gornjačku Klisuru Pauza sa slikanjem batery low Jasenovo U međuvremenu puno slika u temi o četvrtom okupljanju a ja kroz Veliko Gradište I Golubca i Golubačku tvrđavu Djerdapskom Magistralom Do Donjeg Milanovca I dalje preko Rgotine uz batery low u Zaječar. Preko 600 kilometara bez ikakvog kvara uz potrošenih oko 25 litara mešavine,većim delom solo vožnje. Ja veoma zadovoljan i samim skupom i vožnjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 11, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja vise nego odlicna! Moj je pokazao prosecnu 5.5lit,skinuo sam sad spoljni difuzor i vratio standardni filter tako da ce nadam se smanjiti potrosnju! P.S.Ako padne na 4.5l bicu vise nego zadovoljan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 11, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Djenka to je to sto se tice potrosnje! Sumenko pa tvoj bre trosi ko tenk!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jun 12, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Znam da moj MZ ne ide dobro,ja sam potrošnju računao po mom satu koji u odnosu na Šumijev laže za 12 do 15 kilometara u minus (moj MZ jedva navuče 120 i to ako nema vetra i strogo ravno).Kad podesim digitalni kilometar sat u milimetar (obim točka je kod mene 1952 milimetra) meri još dva kilometra manje nego sat.Moj kilometar sat je lupan-krivljen pa ispravljen i nisam baš siguran da pokazuje tačnu kilometražu.Nisam otvarao ni mašinu ni cilindar od kako sam ga kupio od Makice (što bih ga dirao kad ide) ali ću verovatno morati nešto da poradim oko mašine,počinje da me nervira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan hah pazite kad moj tenk potrosio 22l na 420km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu,pinjol imam a puz cu nabaviti tj.kupiti otom potom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jun 14, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ljudi pricate o velikim litrazama moj krsic koji je star 41 godini trosi 4,4litara van grada dok nisam imao dobru struju trosilo se i to previse, dao bog lepo palenje to jest struja trosi ko upaljac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se pohvalim i ovde! Posle prerade filtera vazduha tj vraćanje na standard pokazao prosečnu potrošnju na otvorenom putu 3.85l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 15, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Drobro Sumenko, a na kojim ti to putevima razvijas velike brzine?? Pa i ja ga poteram na neki pravac do 130 ali ne previse? Ogranicen si bre k'o terasa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 15, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovim mdeckom stvarno nema vise smisla ulaziti u neke dijaloge, rasprave!! Vozi ti mali i 200 ako ti je volja! A tvoj motor moze da trosi i 15 l tvoj problem!! Poenta je trositi sto je moguce MANJE benzina, ti stvarno nista ne razumes ?!?!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan evo vise da ne seremo o potrosni moj potrosi sve sto mu sipam.. I ne moze manje od 4l i vise od 6l (imam rezonantni auspuh) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Juče kad sam se vraćao s posla na par stotina metara ud kuće počne moj MZ da čangrlja i melje Danas skinem glavu i cilindar i nađem neke deliće bakra Znam da ima bakarna podloška na izduvu ali ja je nisam ni imao Vidim da u katalogu postoji i jedan deo koji se zove bakarna platna klipnjače ali ja neznam gde se nalazi Radilica nema lufta ni u gornjoj ni u donjoj pesnici (možda malo levo-desno prema tegovima) Ni klip nije toliko oštećen (oštećenje je na strani usisa) da ne bi mogao da radi posle fine obrade ali karike moraju da budu nove zato što su imale velikog lufta (skoro 3 milimetra) Cilindar nije pohaban (jedva da se oseti pod noktom) a mera klipa je 68,95 i na čelu klipa piše nešto kao -magu- ili slično. Znam da postoji mogućnost da je ostao još neki delić bakra ali mene interesuje da li je dovoljno bezbedno da isperem prostor oko radilice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Jun 15, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan 4.5 - 6.5 Neko kada vozi voli da CINCULIRA nekome je dozivljaj da ga PRZI ali da ga vozim i u dve hiljade ne moze ispod 4.5 jer je ustelovan da se vozi 5000 pa gore tako da price o potrosnji imaju mnogo veze sa stilom nego sa masinom. Do 80 km na c sa stelovanjima za malu potrosnju moze da se sidje na 3.5 ali onda od cvaje iliti motora nema ni M 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Juče kad sam se vraćao s posla na par stotina metara ud kuće počne moj MZ da čangrlja i melje Danas skinem glavu i cilindar i nađem neke deliće bakra Znam da ima bakarna podloška na izduvu ali ja je nisam ni imao Vidim da u katalogu postoji i jedan deo koji se zove bakarna platna klipnjače ali ja neznam gde se nalazi Radilica nema lufta ni u gornjoj ni u donjoj pesnici (možda malo levo-desno prema tegovima) Ni klip nije toliko oštećen (oštećenje je na strani usisa) da ne bi mogao da radi posle fine obrade ali karike moraju da budu nove zato što su imale velikog lufta (skoro 3 milimetra) Cilindar nije pohaban (jedva da se oseti pod noktom) a mera klipa je 68,95 i na čelu klipa piše nešto kao -magu- ili slično. Znam da postoji mogućnost da je ostao još neki delić bakra ali mene interesuje da li je dovoljno bezbedno da isperem prostor oko radilice De nije upala iglica karburatora? posto je sa strane usisa to znaci da je nesto zi karburatora...... EEEEEEEEE i ti bi ovo da busis na 300 jesi ti lud??? ovo je original klip MZ ti je na standardnoj meri. .... careeeee.. Ni slucajno da busis!!!! samo promeni karike ocisti klip! Mislim da Bokilic ima standard ddr klip nov sa karikama! pitaj ga!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Skini masinu sa rama i probaj da isperes ali ako je nedaj boze upalo u lezajeve radilice moraces da je rastavljas celu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 4.5 - 6.5 Neko kada vozi voli da CINCULIRA nekome je dozivljaj da ga PRZI ali da ga vozim i u dve hiljade ne moze ispod 4.5 jer je ustelovan da se vozi 5000 pa gore tako da price o potrosnji imaju mnogo veze sa stilom nego sa masinom. Do 80 km na c sa stelovanjima za malu potrosnju moze da se sidje na 3.5 ali onda od cvaje iliti motora nema ni M to, ti me bar razumes o cemu im pricam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Najgore je što ne znamo odakle je taj bakarni deo pa dok se to ne otkrije ja ne bih ništa radio. U suprotnom možeš da središ mašinu i da se ponovo pojebe a to nevalja, odoše pare, živci... I ne bih menjao samo karike, stavio bih drugi klip sa karikama. A ne bih radio ništa više od toga, nema potrebe, to je dobar motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan To sam mu i ja rekao Bolilic rece nekad da ima original nov ddr klip 69mm. A posto je tebi standard stublina predlazem ovu opciju i eventualno gornji iglicasti da promenis. Busenje na vecu specialu nikako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...