Larissa 52 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sofija - Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosecna zena, imam super muza, dvoje velike dece, posao, auto koji obozavam, pa i preslatkog psa. I tako do pre dva meseca. Do tada nisam znala skoro nista o motorima, a jos manje mi je bilo jasno zasto se ljudi toliko pale, ukljucujuci i mog supruga. ??? Kako on od skoro ponovo vozi motor, pokusao je da me ubedi da odemo na odmor istim. Naravno, moja reakcija je bila: “Jesi ti normalan”….. Elem, da bi me ubedio, podmetnuo mi je putopise na ovom forumu. Putopisi fenomenalni, ja odusevljena, ali mi se ne proba to u praksi. Nekako ipak pristanem da podjemo na odmor motorom, njemu za ljubav. Pred put oprastam se od svih koje volim, ostavljam u amanet svoju decu i psa mladjoj sestri i pocnem da se pitam sta mi je to trebalo pod stare dane…. Sta se desilo posle, ne mogu da objasnim. U toku dve nedelje, ja sam postala totalni zavisnik. Mrsko mi je da sednem u auto. Svako vece visim satima na ovom forumu, vec sam “pravi ekspert” u kategorizaciji motora, a kada na drumu ugledam druge motore, kao nenormalna masem i vicem: “Bajkeriiiii!” ;D Shvatila sam samo da obozavam motore zbog: - Neverovatne snage - Neverovatnog osecaja slobode - Neverovatne bajkerske solidarnosti Iako sam jos uvek samo saputnik – smatram da delim sa vama istu strast ka motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E pa dobrodosla;))) Lepo receno;) Manje vise svi na slican naccin prodjosmo kroz to.... Teeska zavisnost ;D Sto kazu: samo bajkeri znaju zasto psi guraju glavu kroz prozor kad su u kolima;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 17, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Larisa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoniboss 1 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Larisa Dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sjajno! dobrodosla ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshla ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Avgust 17, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Samo bikeri znaju kakva je apstinencija od motora, dok drugi to uglavnom posmatraju sa prakticne strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 17, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla! Sad vidis kako je Nama lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 17, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla Larissa Da nije tako lepo tvoj suprug ne bi insistirao da svoja lepa iskustva podeli sa tobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBeard 13 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650 classic | Yamaha Royal Star tour deluxe Prijavi odgovor kao problematičan e dobro nam dosla !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan hehehe dobro dosla u navuceneeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 17, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan ovo je jedina "bolest" zavisnosti na koju sam bio spreman da "navucem" i svog sina. onda ti je sve jasno. a u stvari iz tvog predstavljanja vidim da ti je vec sve jasno. vedro nebo i puno bezbednih kilometara tebi i tvom dragom i uzivajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav. Nebi da budem neumesan. Ali moram da pitam "Larissa" dali si ti ona super zena sto zna da izabere lep poklon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Larissa 52 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sofija - Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav. Nebi da budem neumesan. Ali moram da pitam "Larissa" dali si ti ona super zena sto zna da izabere lep poklon. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da te upoynam sa mojom ženom i nama će skoro godišnjica. SVAKA ČAST. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan uopšte me ovako predstavljanje ne čudi čim si iz Pančeva! dobrodošla i puno puno uživanja na 2 točka, pa otomo potom 2*2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji nisu čitali. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35996.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Larissa 52 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sofija - Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan E pa mnogo vam hvala za tako srdacnu dobrodoslicu! Bolje vas nasla i vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6134 Napisano Avgust 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla prava bajkerko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Avgust 19, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla i veoma prelepo rečeno svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Larissa 52 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sofija - Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla prava bajkerko! Arakis, mnogo ti hvala na okurazavanju, al' daleko sam ja od prave bajkerke :-\. Za sada smatram uspehom kad prepoznam marku motora s preda ;D, o voznji da ne govorim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 19, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...