mrki_1 1 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od danas sa novim akomulatorom i novim sedištem ( presvučeno u originalnoj boji italijanskom eko kožom )!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n.boris 1 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: viffer Prijavi odgovor kao problematičan jel te interesuje zamena http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40210.0 + 500E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan neisam zainteresovan,pre neki automobil Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo slike..te noći kad sam je ja kupio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koji auto trazish? jel bi te interesovao mozda stari volvo, 240 ne znam tachno mislim da ima 2000 ili 2500 kubika! mom matorom ne treba vishe, auto je garaziran, u odlichnom stanju, etc. velik porpdichni auto! on oce da ga da u reciklazu i da uzme punta, a realno ima vecu funkcionalnu nego ekonomski vrednost i prodao bih ga za male pare ili ga dao tebi i josh bi ti doplatio!! jel bi to moglo da te interesuje, ocesh slike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pošalji mi fotke na PM i reci mi samo jeli registrovan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Septembar 5, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan sinoc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Septembar 5, 2009 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan izvini izgubih se u slikama koja je cena za motor sa opremom za kes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1850e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MURICAMALA 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan a zamena za ovo?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Septembar 9, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor imaš...ali znaš kako je ko jednom sedne na enduro..uvek enduro. Motor prodajem za 1850e u full opremi! ili Zamena za auto sa doplatom ili bez nje a u tom slučaju motor cenim veiše od navedene cene (..što je i normalno) ..e šta ti je Srbija,trange frange do besvesti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan FOTKA SA JUČERAŠNJEG PUTOVANJA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Odlican,pravi murijaski,plavo - beli! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au ljudi koliko je S E K A (Svetska ekonomska kriza) pa to nije normalno..sve je bre stalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Septembar 18, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ..uz motor ide nova ENDURO jakna i kaciga GRATISSSSS...I HONDINE ENDURO RUKAVICE :o :o :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od sutra sa novim gumama !!! Cena ostaje ista :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan E vala od danas nema više ništa da se uloži u motor..SEDNEŠ I VOZIŠ za samo 1800e od glave do pete skockan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam i dalje tu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan SEKA je vel'ka,stao pos'o načisto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Septembar 25, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan VALA STAO..SAMO TAKO Nego kupio sam gume koje mi odgovaraju i za zimu tako da.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan VALA STAO..SAMO TAKO Nego kupio sam gume koje mi odgovaraju i za zimu tako da.. ..odustaješ od prodaje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Septembar 25, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan na vagi sam veruj mi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...