mrki_1 1 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju motor Honda transalp 600v uz motor ide kaciga ( caberg ),enduro rukavice i enduro jakna (held) u boji motora malo nosena stara 4 meseca.Od opreme ima novi kofer ( 47 l ) i novi kres bar.Agregat izvandredan,lanac i lancanici dobri.Motoru je istekla registracija,zadnja gumu treba zameniti, i to je sve od ulaganja. cena: 1850e tel: 064-1929325 064-054-2931 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mogao da kazes koliko trazis samo za motor i da li dolazi u obyir neka zamena uz doplatu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mogao da kazes koliko trazis samo za motor i da li dolazi u obyir neka zamena uz doplatu? bez kofera,kreš bara,jakne,rukavica i kacige košta 1800e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 17, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Avgust 17, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan A godiste i kilometraza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamena? zamena za jeftiniji uz doplatu je moguća pošto mi treba keš.šta je u ponudi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan A godiste i kilometraza godište 89,uvežen iz francuske inače kupljen u batajnici kod poznatog moto dilera. prešao originalnih 69144 km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Avgust 17, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Molim te da ovo shvatis bez ljutnje jer stvarno nemam nameru da ti kvarim oglas ili bilo sta. Na osnovu cega mozes da tvrdis da je kilometraza originalna? Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor. Inače mislim da su 88-90 kvalitetnije urađeni TA.(puno sam ih video proteklih par meseci) Naravno mnogo zavisi kako je održavan i koliko je prešao motor. Pozdrav i srećno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Molim te da ovo shvatis bez ljutnje jer stvarno nemam nameru da ti kvarim oglas ili bilo sta. Na osnovu cega mozes da tvrdis da je kilometraza originalna? Srecno sa prodajom! hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Avgust 18, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Molim te da ovo shvatis bez ljutnje jer stvarno nemam nameru da ti kvarim oglas ili bilo sta. Na osnovu cega mozes da tvrdis da je kilometraza originalna? Srecno sa prodajom! hvala Uh sto ti je odgovor... Nema na cemu ali znaci opet samo rekla kazala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Molim te da ovo shvatis bez ljutnje jer stvarno nemam nameru da ti kvarim oglas ili bilo sta. Na osnovu cega mozes da tvrdis da je kilometraza originalna? Srecno sa prodajom! hvala Uh sto ti je odgovor... Nema na cemu ali znaci opet samo rekla kazala... unazad znam vlasnike ! znam kako je održavan i koliko je uloženo u njega i kako je vožen i gde... Na sve ovo što sam sad napisao ti možeš da kažeš da opet ni to nije sigurno tako da sve ovo može da ide u nedogled..motor vredi svakog ojra za ozbiljnije tu sam da izađem u susret Postoji mogućnost i zamena za automobil uz doplatu ili bez nje sve zavisi od auta (do 2000cc) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Avgust 20, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan SNIŽENJE!!! hit cena: sa kreš barom 1800e sa ostalim paketom 2000 !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 20, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan SNIŽENJE!!! hit cena: sa kreš barom 1800e sa ostalim paketom 2000 !!! Ja sam i dalje tu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan zamena za kineski kruzer,uz doplatu,naravno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Avgust 20, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan jbg..kes mi je potrebniji ili automobil. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pa za automobil onda moras ti da doplatis! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan neka zamena za http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39512.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan neka zamena za http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39512.0 Lep motor brate imaš nema šta...razmisliću o ponudi ali keš mi je još uvek na prvom mestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno poslednje sniženje i mogu reći zadnja cena: 1650e za motor bez opreme i 1850e sa opremom! Transalp je motor koji vredi svaki dinar ili.. euro,ljubitelji enduro motora ..izvolite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Da imam sad te pare odma bih ga kupio.. :'( Srecno sa prodajom.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ja da imam te pare ne bih ga nikad prodavao..veruj mi Hvala brate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno mob.064-1929325 064-0542931 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek u ponudi !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...