urko 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kovačica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Vozim suzuki 750 K7 i bio je u fabrickom stanju, ja sam mu stavio K&N filter ali nisam primetio neku promenu, posto necu da menjam izduv, zanima me dali bi bilo promene ako bi otvorio orginalni izduv i izvadio katakizator i sve ostalo sta ima unutra, ili bas mora da bude neki orginalni otvoren izduv, i posle toga dali moram da idem u neki servis na stelovanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan nemoras originalan izduv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mu stavio K&N filter ali nisam primetio neku promenu, Neznam kakvu si promenu ocekivao, cak i sa KOMPLET trkackim izduvom i PC-om, neces izvuci vise od 7-8ks, ako nisi profi to je razlika koju neces osetiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 14, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mu stavio K&N filter ali nisam primetio neku promenu, Neznam kakvu si promenu ocekivao, cak i sa KOMPLET trkackim izduvom i PC-om, neces izvuci vise od 7-8ks, ako nisi profi to je razlika koju neces osetiti... Da parafraziram Makija..."Mujo...narani svinje i ne diraj ništa", a ako ti je malo serijskih 150 konja ti pazari hiljadarku pa udri u blokadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 14, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da parafraziram Makija..."Mujo...narani svinje i ne diraj ništa", a ako ti je malo serijskih 150 konja ti pazari hiljadarku pa udri u blokadu Je`l to u Srbiju i Mujo tovi svinje. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Avgust 14, 2009 Ne silazi, 6515 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Na'rani prasice i ne diraj dugmice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urko 0 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kovačica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.. Otvoricu ja njegov fabricki pa ako nista drugo, imace bolji zvuk!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Vozim suzuki 750 K7 i bio je u fabrickom stanju, ja sam mu stavio K&N filter ali nisam primetio neku promenu, posto necu da menjam izduv, zanima me dali bi bilo promene ako bi otvorio orginalni izduv i izvadio katakizator i sve ostalo sta ima unutra, ili bas mora da bude neki orginalni otvoren izduv, i posle toga dali moram da idem u neki servis na stelovanje? Iz moje perspektive KN filter vazduha mi prvenstveno godi jer se pere a ne očekujem neke performanse sa KN filterom. Ako sada imaš malo više vazduha kroz protočniji filter treba dodati i benzina a to se radi kroz Fuel Management u prevodu Power Commander, Bazzaz, Motty ili slično a da ne pričamo da te posle čeka mapiranje ako zaista hoćeš da znaš šta voziš a to je sada posebna priča. Otvaranje auspuha može da pomogne, dobićeš više galame a verovatno i subjektivan utisak da je tu sada nešto bolje. Verujem da modifikacije počev od 1000 eur (Stage1) pa na gore ponekad mogu da pokrenu motor da se malo lakše zavrti, sve ispod toga je jako diskutabilno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Septembar 25, 2009 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj www.youtube.com/torra016 suzuki k6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj www.youtube.com/torra016 suzuki k6 Zivotati sta si video ovde?Kazaljka mu se nepomera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 15, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj www.youtube.com/torra016 suzuki k6 Zivotati sta si video ovde?Kazaljka mu se nepomera Riknula mu "obrtaljka" ;D ;D ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...