Jump to content

Moto Zajednica

platio sam otkup za motor

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

e pa ovako zeleo sam ovo da napisem da svi vi koji imate motore ,malo ih sacuvate to jest zakljucate

jerbo je moda sa automobila presla i na motorcikle.meni je motor ukraden ispred zgrade pa mi je trazeno 3500e

da se motor vrati,to jest prvo 5 ali posto sam odbio trazili su 3.5 i to sam dao......pa pazite na motore

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82

Rubrika za predstavljanje clanova sluzi bas za to,znaci mi iz ovog teksta smo samo saznali da si ostao bez 3500e i zao nam je zbog toga VEOMA

ali da bi se saosecali sa tobom moramo znati makar tvoje ime ,odakle si,i koji ti je motor bio ukraden  itd ???

• U prolazu, 0 postova

Izvinjavam se na neugodnosti koju sam vam prouzrokovao i nisu bitni 3.5 soma nego jadan osecaj popisanosti

a ukraden mi je bio mvagusta brutale 1078rr i ja sam SALE iz bgda

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Dobrodosao! Ovo je strasno sve vise I vise ukradenih motora, ali ovo za otkup je novina strasno majku im lopovsku!

NOVINA?  mozda je novinana forumu ali od uvek je to bila najlaksa zarada lopovima sto se tice i motora i auta. Mada je jedina sreca u nesreci sto si ipak dobio motor nazad...ja znam slucajeve kad su ljudi platili "vracku" a svoje nisu dobili nazad.

U svakom slucaju DOBRODOSAO

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Sachs Mad Ass 125

Dobrodosao Sale. Zao mi je sto si tako prosao. Jbg. vredne stvari moraju da se cuvaju. Ja sam MZ-a 88 godine drzao u sobi u potkrovlju preko zime. A da imam AGUSTU bila bi samnom u krevetu!

Guest Velimlje

Dobro dosao !! Zao mi je zbog motora ... Inace taj motor je meni bio san , nisam mozda bio 100 posto financijski da ga kupim kad je izasao , ali kad sam seo na njega kod dilera , video sam da je premali za mene >:( , To jest ja sam preveliki , valjda

Nemoras da se mucis objasnjavanjem ako te mrzi , ali me interesuje ( nikad nisam ziveo u Srbiji .... ) kako to funkcijonise sa odkupom ?? Zar se oni ne plase da ces ti da dovedes dva coveka vise na odkup ?? I don't get it ???

Jos jednom , pozdrav !!

Dobro dosao !! Zao mi je zbog motora ... Inace taj motor je meni bio san , nisam mozda bio 100 posto financijski da ga kupim kad je izasao , ali kad sam seo na njega kod dilera , video sam da je premali za mene >:( , To jest ja sam preveliki , valjda

Nemoras da se mucis objasnjavanjem ako te mrzi , ali me interesuje ( nikad nisam ziveo u Srbiji .... ) kako to funkcijonise sa odkupom ?? Zar se oni ne plase da ces ti da dovedes dva coveka vise na odkup ?? I don't get it ???

Jos jednom , pozdrav !!

evo ja da pojasnim....nazovu te likovi i kazu koliko para i gde da ostavis i da odes...kasnije ti jave gde ti je motor

Guest Velimlje

Hvala ti na objasnjenju Gavrolini , al opet , zar nema straha kod njih da jih ti ili neko drugi gleda iza coska dok uzimaju pare ? Ja to zaista ne razumem ... Mora da dugo ( predugo ? ) nisam bio u Srbiji ....

• U prolazu, 19 postova

Dobro dosao b4!

Hvala ti na objasnjenju Gavrolini , al opet , zar nema straha kod njih da jih ti ili neko drugi gleda iza coska dok uzimaju pare ? Ja to zaista ne razumem ... Mora da dugo ( predugo ? ) nisam bio u Srbiji ....

1. Oni znaju ko si ti, a ti neznas ko su oni(znaci da ce pre neko od njih tebi da pravi sacekusu nego sto ces ti njima)

2. Po kintu ode klinac koji nema pojma sta nosi, samo zna kuda treba da prodje na svom bajsu, a neko ce vec da mu pridje na tom putu

3. Jel ti hoces svoj motor nazad ili ne?

p.s. sorry za off ali da dam velimiju u dalekom nam Londonu o cemu da razmislja...1. je kljucna tacka

zizu je u pravu...obicno po kintu salju nekog klinca,a i svejedno da ih sacekas i navatas onda moras da budes svestan da si ostao bez motora. Lopov te drzi u saci jer ti nece reci gde ti je vozilo sve dok ne bude na sigurnom. Ne brini ti za njih,ogradili su se oni.

• Svrati ponekad, 323 postova

Ljudi, ja imam iskustva sa njima pa da vam objasnim kako je bilo.

Ukrali su mi Audi A6 i posle nekoliko sati poceli da zovu i to na fiksni telefon.

Njihov uslov je bio da razgovor ne sme da traje duze od 5s tako da su razgovori izgledali ovako:

1. Zdravo, imamo vas automobil, ne zovite policiju, mi cemo vas zvati ponovo.

2. Razgovor ne sme da traje duze od 5s tako da cemo vas zvati vise puta.

3. Ako zelite ves auto nazad spremite 7.000eur.

4. Imate li spremne pare?

5. Sve kontrolisemo ako saznamo da je jos neko umesan prekidamo transakciju i nikada necete videti vas auto.

6. Dodjite tacno u 5h na benzinsku stanicu Mandic na auto putu (od tada krecu pozivi na mobilni)

7. Udjite u restoran i sedite za sto u cosku

8. Ostavite pare ispod stoljnjaka i izadjite napolje, odmah krenite sa vasim autom prema Subotici

9. (tek kada smo se udalji od pumpe) Na sledecoj stanici Rodic na parkingu iza restorana ceka vas auto sa kljucevima.

kraj!

U cemu je poenta, oni su celo vreme bili na Rodic pumpi pored koje sam ja morao da prodjem da bi dosao do Mandic pumpe. Samim tim su mogli da vide ako me neko prati jel su odmah zamnom poslali jedno njihovo vozilo da me prati a kada sam stigao na Mandic pumpu ostavili su me pola sata da cekam poziv dok oni nisu proverili ko sve dolazi na pumpu posle mene.

Kada sam ostavio lovu ispod stoljnjaka oni su sacekali da se udaljim od pumpe (sigurno su me i tu pratili) sve dok njihov covek nije uzeo i proverio lovu nakon cega su se udaljili u suprotnom smeru od mog kretanja (prema BG), dok je mene cekao auto na pumpi prema Subotici.

Nikoga nisam video!

• U prolazu, 0 postova

kod mene je bilo malo drugacije

zvali me telefonom ,rekli 5000 ,odgovorio sam da odmah idem u trion da narucim novi i da cu za auspuh da im dam 300e,posto sam menjao isti sa arrowom.rekao sam im 3.5 i pristali su.nasao sam se u jkednom kaficu i tip mi kaze da mu dam pare,rekoh vazi ali da jedan moj ide kod motora

nasta su pristali i tako kad mi se on javio da je kod motora dao sam tipu pare.postoji jedno ali saznao sam da je motor odnet belim pick upom,

gde je bio pa polako

Guest Velimlje

b4 , izvini na uzurpaciji tvoje teme ... mada valjda nisam jedina ovca ovde koja nije shvatila kako funkcijonisu detalji ... Mozda nisam gledao dovoljno krimi filmova ....

Svima ostalima se zahvaljujem na objasnjenju ...

Pre kraceg vremena ucestvovao sam u nekoj diskusiji ovde u vezi nepostojanja kasko osiguranja u Srbiji ... cim se to promeni , nestace i tog ucenjivanja . Do tad , bas mi je zao sto je zemlja koju volim u stanju kakvom jeste ...

Pozdrav svima

• Drug član, 1372 postova

Pozdrav, dobro nam dosao!

Jel lik dosao sa tobom licno da razgovara i da uzme pare? Ako je tako, ne deluju mi bas kao profesionalci. Ovi sto su  PrestigeHD1200 ukrali Audi mi deluju bas profesionalno.

• Svrati ponekad, 323 postova

Velimije, u Srbiji postoji kasko i funkcionise bez problema ali je problem sto malo ljudi hoce da odvoji lovu za kasko osim kada nesto kupe na lizing pa moraju da placaju kasko.

Ja od kada sam se opekao okrenuo sam drugi list, bas sam ove godine kupio novi Audi i naucen proslim iskustvom odma sam uplatio 3.000eur za ful kasko i plus sam ugradio gomilu zastita (fabricke, mehanicke, elektronske, dojave....) za 2.500eur. + imam dobru garazu sa ozbiljnim vratima i alarmom.

Pa sada ako zele neka ga nose, znam da ga lako ne mogu odneti a ako su profi neka im je sa srecom posto imam kasko  ;D

Guest Velimlje

Ne secam se sad gde je tema , ali mislim da su tamo pominjali da je takoreci nemoguce dobit kasko , pogotovu za motor ..  Nazalost , to odrazava situaciju kod nas ...

Ovde u Londonu kradu se motori podosta , bar po recima moto revija i sl . Ali ovde malo ko kupuje motor za kes lovu , a i oni koji kupe za kes lovu verovatno razmisle o kasku , sem ako motor zaista ne izlazi iz dnevne sobe ..  A inace osiguranje su male pare , pogotovu za mene matorog .... Gde kolju za osiguranje je za ''normalni''deo ako si mlad i kupujes neki R . Posle na taj deo nakace premiju protiv krade , koja nije zavisna od tvojih godina , nego gde zivis . Znaci ja sam upao po prvom delu u najjeftiniju grupu , jer mi je preko 40 godina , a po drugom delu u jednu najgorih , jer zivim 2 kilometra vazdusne linije od Big Bena , ali na juznoj strani reke ( kao fol gore od severne strane Temze , mada moj deo je OK )

I pored svega toga meni je mesecno placanje nekih 30-tak funti ( ako se ne varam , ne pratim toliko racune i cifre na njima .. )

Sve najbolje , Simo

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja