Nemanja88 468 Napisano Februar 24, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Xe,a kad smo ja i Borko87 sa ovog foruma skidali njegov far sa CM125...To je bio dozivljaj!Odnosno,mi smo ga lagano skinuli i zavrsili sa njim sve sta treba,ali je nastao problem prilikom vracanja: pojavilo se X kablova koje je trebalo negde "sabiti pod pritiskom",i Y konektora od kojih svaki u svaki pashe...A dok smo povezali migavce,mislim da nam je brada porasla.E,a onda je bilo malo [-o< ,i :misli: i nekako je sve doslo na svoje mesto.Jedva! Moj savet - pazi sta radis sa tim "far kablovima"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 24, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Xe' date='a kad smo ja i Borko87 sa ovog foruma skidali njegov far sa CM125...To je bio dozivljaj!Odnosno,mi smo ga lagano skinuli i zavrsili sa njim sve sta treba,ali je nastao problem prilikom vracanja: pojavilo se X kablova koje je trebalo negde "sabiti pod pritiskom",i Y konektora od kojih svaki u svaki pashe...A dok smo povezali migavce,mislim da nam je brada porasla.E,a onda je bilo malo [-o< ,i :misli: i nekako je sve doslo na svoje mesto.Jedva!Moj savet - pazi sta radis sa tim "far kablovima"![/quote'] Koliko vidim svi su konektori razlicitih boja, ne bi mogao da pogresi i kad bi hteo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Mart 11, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan neki novi momenti... [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Mart 11, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan eh, napredak, napredak... al sad kad si vec krenuo... kaciga mora da pocrni, i OBAVEZNO se resiti ovih migavaca, ali nikako se ne uklapaju. iskopaj neke minijature, po mogucstvu bele. usput, na kojoj je lokaciji ovo slikano, deluje mi poznato? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Mart 11, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan zeleznik... ma da, migavci, kaciga, izduvna grana, cizme, jakna, i naravno dozvola, aaaaaaaaaaaaa... :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Mart 11, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan OFF pa cekaj... jesmo mi to komsije, ili? :shock: ja sam malo dalje, a ujak mi zivi u toj zgradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 12, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece okrad, jos malo da poradis na sitnicama i bice prava bombonica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...