Guest zvedri Napisano Decembar 17, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem apriliu pegaso koju sam negde vec spominjao i sve je kao ok i verujem liku od kog ga uzimam ali ipak bih voleo jos jedno misljenje o motoru iako idemo kod jednog njegovog majstora za kog kaze da je ok (neki lik na karaburmi) ali eto ... kapirate me ... Pa me zanima gde bih trebao da odem (vase preporuke) i koliko to otprilike kosta ? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Decembar 18, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom za tu uslugu uzimaju oko 1000 din. Treba da se pregleda opste stanje motora, stanje rama, da se vidi koji su potrosni delovi za zamenu. Merenje kompresije uglavnom naplacuju dodatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Decembar 18, 2006 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod uvoznika Aprilije. Markos, u Francuskoj ulici. http://www.markos.co.yu/ Odeš u ovlašæeni servis, platiš šta košta.. Tako bih ja uradio. Najbolje je ako imaš nekog prijatelja koji se razume. Ni ovlašæenom servisu ne možeš da veruješ.. Al je najbolje rešenje u sluèaju da moraš da ideš kod nekog nepoznatog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 18, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod uvoznika Aprilije. Markos' date=' u Francuskoj ulici. http://www.markos.co.yu/Odeš u ovlašæeni servis, platiš šta košta.. Tako bih ja uradio. Najbolje je ako imaš nekog prijatelja koji se razume. Ni ovlašæenom servisu ne možeš da veruješ.. Al je najbolje rešenje u sluèaju da moraš da ideš kod nekog nepoznatog[/quote'] Ja bih markos izbegao u širokom luku, a mislim da to i ne rade jer uopšte nemaju ovlašæenog servisera u beogradu, a ako je majstor sa karaburme po imenu Joca ili Marko onda možeš slobodno da ideš kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Decembar 18, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Peki je u pravu, bezi od Markosa sto dalje , a on nije ni uvoznik niti ovlasceni serviser za apriliu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest zvedri Napisano Decembar 18, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Da radi se izgleda o Joci sa Karaburme , znaci ok je lik ? ok onda nemam potrebe da trazim dalje, hvala za savete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joxxa 0 Napisano Decembar 19, 2006 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: zzr600 Prijavi odgovor kao problematičan njoj crkava frajlauf samo tako zato ti pogledaj i pitaj tipa dal je nesto cackao!by joxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Decembar 19, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan A sta je to frajlauf? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Decembar 19, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je onaj odusak za vazduh al nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 20, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je onaj odusak za vazduh al nisam siguran. Ko vozi Hondu ne mora da se razume u mehaniku :baeh: . Frajlauf ti je slobodan hod na alnaseru (starteru) koji kad motor ustartuje ''pusti'' motor da se brze vrti od alnasera, tj kad crkne alnaser ti samo zuji u prazno. i veoma je skup sport za opravku. Zna da rikne na starijim CB-ovima i CBR-ovima, poneki FZR i tako... Muka je sto se u tom slucaju otvara ceo motor na pola da bi se doslo do njega :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joxxa 0 Napisano Decembar 22, 2006 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: zzr600 Prijavi odgovor kao problematičan Ko vozi ne mora da se razume u mehaniku ,tako malo se bolje raspitaj za tu stvarcicu jer je papreno skupa !!!!!!!by joxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...