fibra 345 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiv koncept... Video: http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1735797252?bctid=1729330625 Info: http://www.popsci.com/cars/article/2008-08/wearable-motorcycle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan jbt kako je ovo dobro...definitivno bi ovo vozio, ali ne kao zamenu za motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije zamena za motor, cak mi izgleda nekako ruzno, ali sam siguran da bi bilo ultra zabavno za voznju. Sam taj trip da se osecas kao na motoru, a ispod tebe nema motora, mi deluje neverovatno! Mislim na momenat iz vide-a, kad se spusti grudima prema cesti. Voznja uspravno mi ne deluje nesto narocito ali je bar dobra preglednost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, lepa naprava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 13, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan WOWWW ... fenomenalno!! .. zelim ovo!! svaka cast dizajneru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Avgust 13, 2009 Hronični Motociklopata, 7327 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nisam bas ljubitelj tih novotarija ali ovo mi se definitivno svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...