Brmbrm 118 Napisano Avgust 13, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Vec 10 dana planiram da sednem i da napisem putopis sa godisnjeg odmora, ali shvatam da je dosta tesko osmisliti i napisati prvi putopis... :o Odmor je planiran da se ne prelazi mnogo kilometara u danu (300-350) jer je u pitanju prvo vece putovanje, da se na Hvaru istrazuje ostrvo i plaze, da se na Jazu roni, da se u HN odmori... Naime, planirali smo da ovaj godisnji odmor (dve radne nedelje) iskoristimo maksimalno, tako da vec u petak posle posla (ovaj radni dan je trajao malo krace ) krecemo za Sarajevo gde imamo rezervisan smestaj u hotelu blizu Bascarsije. Stvari su spakovane dan ranije i sada je ostalo "samo" da se natovari mazga... Krenuli smo iz Žarkova preko obilaznice, auto-putem do Šapca. Naravno, fotki sa auto puta neće biti... Prelazak Ostružničkog mosta Šabac i lubenice Nastavljamo za Loznicu i Mali Zvornik Predeli oko Drine su stvarno prelepi Prva pauza na terasi hotela Vidikovac sa pogledom od milion MARAKA Put za vožnju savršen. Posle Milića nema ni gužve... samo odličan asfalt i krivine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Avgust 13, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Oko 22h stižemo u Sarajevo gde nastaje prvi problem... Tražili smo hotel 45 min, što je sa ovom natovarenom mazgom dosta teško kada se uzmu u obzir uske i strme ulice, umor i težina motora... Ali sve se isplatilo... Odmor u Sarajevu i krecemo polako ka Mostaru i moru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep pogled na Drinu!!! Moje redovno mesto za kafu kad krenem na Hvar :D P.S. Nadam se da niste isli u WC u ovom lokalu ;D ;D ;D ;D Pluca uvenu cim pridjes :o :o :o 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan A hoces li da pomenes mene, kako smo se sreli na pumpi na Hvaru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Avgust 13, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Na putu do Mostara je bilo gužve, takođe i na dve lokacije je bilo naizmeničnog propuštanja, a ceo put nas je pratio bočni vetar, ali je poled na more sve to izbrisalo http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Avgust 13, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Prelep pogled na Drinu!!! Moje redovno mesto za kafu kad krenem na Hvar :D P.S. Nadam se da niste isli u WC u ovom lokalu ;D ;D ;D ;D Pluca uvenu cim pridjes :o :o :o Tu dolazi do izrazaja vezbanje apnee iliti ronjenja na dah A hoces li da pomenes mene, kako smo se sreli na pumpi na Hvaru ;D Doci ces i ti na red... i propali pokusaj... BTW, nadam se da ste se lepo proveli na Hvaru? Ostatak putpoisa ide kasnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan BTW, nadam se da ste se lepo proveli na Hvaru? Oooo daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Zamenili smo 60 konja afrikinih, za 130 vanbrodskih. Bese to mudar potez ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Avgust 14, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan @dane Znaci palo privremeno garaziranje motora... nadam se da si ga barem oprao posle onog off roada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Avgust 14, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan I napokon stizemo na Hvar. Ostaje "samo" 60 km do Starog grada gde smo bili smesteni. Ovo "samo" je zbog neocekivano loseg i teskog dela puta od 50km. 7 dana na ostrvu smo potrosili za obilazak delova koji nisu bas "turisticki" pa je bilo i pogodaka ali i promasaja... Sve u svemu dosta malih uvala sa lepim plazama... Uvala Dubovnica Ivan Dolenc, Sveta Nedjelja Takodje, jedna interesantna stvar je da postoji tunel duzine 1,4 km koji je rucno kopan, ima jednu traku i kroz nje ga ne moze proci ni kombi Dalje ide put ka Jelsi gde smo se poslednjeg dana susreli s uvazenim g. DANE-tom koji bejase jahao svoju (u tom trenutku) izuzetno prljavu Afriku te se moglo lako zakljuciti da je bilo malo asfalta... I, naravno, pogled u buducnost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Avgust 14, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Malo Starog grada noću... Uvala sa vec zaboravljenim nazivima... Pakleni otoci u blizini Hvara/ Palmižana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Avgust 14, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Panorama grada Hvara Bilo je i interesantnih čamaca... i ribica... naravno, i malo opuštanja uz muziku i zalazak sunca u Hula hula baru Uvala Zaraće Naravno, nadje se i poneko pivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I napokon stizemo na Hvar. Ostaje "samo" 60 km do Starog grada gde smo bili smesteni. Ovo "samo" je zbog neocekivano loseg i teskog dela puta od 50km. Ma daj oces da kazes da put nije dobar? ;D ;D ;D ;D ;D Posle 30-ak puta voznje po njemu se naviknes. Mada i dan danas potez izmedju Bogomolja i Gdinja bi naradje preleteo ;D ;D ;D Najlepsi deo Jadrana. Sucuranski svetionik 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Si lud da perem motor, kad cu opet da ga isprljam ;D I like it dirty ;D Kud pogleda ove slike, upadoh u bedak... Paklenjaci su nesto nestrvarno, a i kafane na Palmizani su... A tek u Vloki, kukuuuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Чекајте, бре, људи... Како се ми нисмо срели тамо!? Мада сам ја највише уживао у ували Маслиница... ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Чекајте, бре, људи... Како се ми нисмо срели тамо!? Мада сам ја највише уживао у ували Маслиница... ;D Reci da si i ti bio na Hvaru??? Pa sto se ne javi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Avgust 14, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Nakon sedam dana nastavljamo put Za Crnu goru koji je fenomenalan.... 200 km širokog puta, kvalitetnog asfalta i dugačkih krivina. I sve to sa pogledom na more. Bez obzira na vrućinu, osmeh nije silazio sa lica, a ni mi sa motora. U CG je bila drugačija organizacija. Naime, dani su bili posvećeni ronjenju, tako da smo napravili svega desetak suvih fotografija; ostale su podvodne... Budva by night Odmor na Calypso-u HN Naravno, da ne bude sve tako idealno, pobrinuli su se savesni ljudi koji su ostavili nekoliko "kapi" ulja na putu koji me je lepo sačekao zajedno sa malo šodera... Ja sam malo ogulio koleno, lakat i skočni zglob, a motor je izgubio mal ofarbe i dobio defektnu papučicu menjača. Hvala bogu, to nije uspelo preterano da pokvari dalje planove (osim što je noga dosta bolela nekoliko dana). Nakon ronjenja i jednodnevnog odmora od svega u HN krećemo polako nazad u milu nam domovinu. Na putu do Zlatibora planirana su češća stajanja i to zbog 1. posete Trebinju 2. Jage na Tjentištu Put za Trebinje A boga mi i Trebinje Trebinje je jednostavno prelep grad, a morali smo da napravimo pauzu u bajkerskom kaficu, u kojem smo bili jedini bajkeri (ili jedini sa motorom) u tom trenutku, ali možda je i bilo dosta rano za kolege... Dalje nastavljamo Hercegovinom... Prelepo Bilećko jezero Zahvaljujem Sinu ludog oca što mi je dao interesantne tip-ove za ovu deonicu. Na Drini Ćuprija U ovom predelu smo pravili malo fotki iz razloga što nam je jedan aparat imao popunjenu memoriju, a drugi ispražnjenju bateriju. Ah taj Marfi... Treći peh je da smo blizu Zlatibora (na magistrali), 2km pre pumpe ostali bez goriva. Pokušali smo sa varijantom stopiranja, ali jedino nas je "video" i stao kolega iz Gornjeg Milanovca koji vozi crveni R1. Prebacio me do pumpe, uzeli gorivo i vratio me nazad (Slično sam ja sutradan odradio jednom skuterašu na Ibarskoj kod Čačka) U svakom slučaju, hvala na kolegijalnosti. Put od Zlatibora do Beograda nismo ni hteli da slikamo jer je svima nama već jako poznat. Na kraju, bili smo presrećni što smo izvozali ovu turu. Pet dana smo imali duže ture, obišli dobar deo gradova, prešli 1900km i zažalili što nismo još overili Južnu Srbiju i neke interesantne delove Makedonije... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Avgust 14, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedino koga sam sreo na Hvaru jeste Dane. I to poslednjeg dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Чекајте, бре, људи... Како се ми нисмо срели тамо!? Мада сам ја највише уживао у ували Маслиница... ;D Reci da si i ti bio na Hvaru??? Pa sto se ne javi? Јебем ли га што се не јави... А сетио сам те се сијасет пута! Нпр. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Чекајте, бре, људи... Како се ми нисмо срели тамо!? Мада сам ја највише уживао у ували Маслиница... ;D Reci da si i ti bio na Hvaru??? Pa sto se ne javi? Јебем ли га што се не јави... А сетио сам те се сијасет пута! Нпр. Bolji je onaj na suprotnoj strani Ladno si isao preko Sucurja i nisi se javio ??? ??? E moj ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan prelijepo... reci nesto vise o smjestaju na hvaru i cijenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5030 Napisano Avgust 15, 2009 Ne silazi, 5606 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ove fotke i ceznem sto nisam malo blize slanoj vodi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Avgust 17, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan prelijepo... reci nesto vise o smjestaju na hvaru i cijenama Mi smo iznajmili dvokrevetni apartman u Starom gradu na 50m od mora 35e. E sad, ovo je poprilicno povoljno za tu lokaciju. Naravno, ako hoces bas na obali onda ne racunaj ispod 50e, a mozda dosta dalje nadjes za nesto manje para. Grad Hvar ti je 30% skuplji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21109 Napisano Septembar 16, 2009 Integrisan, 8739 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim dte avanturisticki duh nije napustio . Bravo - takvog te poznajem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Septembar 16, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan A kako su ispale fotke sa jucerasnje voznje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1883 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo .........motor ti je prelep a i koferi mi se svidjaju.......reci mi koje je godiste ? (nesto razmisljam o kupovini za sina). Kao drugo......vidim da ste se super proveli, odlicno..........fotografije su me odvele u neke tamo davne godine kada smo za MZ-om obilaziji nekadasnju drzavu. Lepo je bilo.........a vidim da je lepo i sada.........drago mi je za vas. Veliki pozdrav...........iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...