Jump to content

Moto Zajednica

XLV750 - Pomoc oko sklapanja HONDE

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 314 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660

Extra rad, aj snimi tu retku zverku kako radi pa okaci snimak . Koliko su takve mashine u prodaji!?

cijena ovog modela je varljiva

Bio je jedan u Bijeljini,bio nekad moj,,, isto imo problem sa mjenjacom i prodao se za oko 850 Evropskih

a gledam po njemackoj,,,su oko 1300e pa na vise zavisi od kilometara...

ovaj moj ima 36.000 km,,,

Bice snimak naravno,,,ja se nadam Uskoro!!!

Ostalo je ulje da se naspe,, poveze pick up i alternator,,nove svjecice,da vidimo sta ce biti!!

Al me neki posao pritisko,pa malo produzava,al strpljenje je tu kad sam proslu sezonu ceko,docekacu i ovo jos malo DACE BOG1aha.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• drrmrr, 761 postova
  • Motocikl: projekat rinfuz ;)

IZgleda fenomelnalno, sa tim izduvima sigurno se i dobro cuje. Polako onda sredjuj, ima josh do kraja ove zime. Pa onda nas casti sa par snimaka iz garaze i shume ! :takoje:

• Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660

I ja jedva jekam da cujem kako ce da radi!!! Topovi su skraceni u odnosu kako ih je farbika napravila za 30mm,nije to strasno,,al su otvoreni i unutrasnja cijev u topu je 48mm!!! Kako ce to da radi na V2 motoru0zbunjen.gif al ovakve iste topove smo otvarali za R1 i lijepo radi,nepuca,nije mnogo bucno,,otprilike kao neki otvoreni!!!

U Svakom slucaju Svima HVALA na lijepim komentarima i zeljama!!!

Kad ga upalim bice snimak,,a posle neke dobre naljepnice tipa (Red Bull,Repsol,Dakar,itd) ako neko ima neku ideju neka posalje 0takoje.gif

Masina je upalila,,namotaj baca struju na svjecice, mjenjac salta sve brzine,,,,

sad ce malo da se vozi,prati filter goriva,,jos pokoja trunka da upadne u filter da se to izcisti..

Auspusi rade prelijepo,,ne mnogo glasno,,al osjecaju dobro... ponekad pukne iz njih da se suzbija u nizu brzini...

Snimak ce biti cim uspijem da to prebacim u komp.pa na YouTube 1zdravo.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja