forrest gump 14 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je u stvari(logican) nastavak teme http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39053.0, ali posto smo Vukan i ja produzili avanturu,resili smo ipak da ostatak opisemo u novoj temi.Samo kratko pojasnjenje zasto bas ovakav naslov,pa idemo dalje.Vukan imao problem sa bolom u ledjima,a ja jos uvek sa svojim kolenom,te smo uz smeh cesto komentarisali "Koji smo mi invalidi!" ;D.Kinez je naravno Challenger,more je more,a Vukanovog VFR-a sam nazvao starac(sto realno nije), kao aluziju na poznato Hemingway-evo delo.Mada realno,i kinez je u neku ruku bio invalid. Da pocnemo.Tokom vecere kod naseg domacina Marka iz Radovica,kako to obicno biva(uz domacu lozu,i predivno domace vino),pala nam je napamet ideja da bi nas dvojica mogli da produzimo jos koji dan!Nije trebalo puno(vina),da me brat Vukan nagovori,a i ostatak drustva nam je pruzio podrsku.Dogovor je pao da idemo na Adu Bojanu, i tu provedemo jos dva dana.Posto smo ispratili nase drugare kuci,lagano posle omiljenog dorucka(tunjevina,ili pasteta,ne mogu sada da se setim ;D ),napustamo prvobitni kamp lagano, po ladovini,negde oko podne ;D ;D Pa nikud ne zurimo! Inace,gore dva spomenuta specijaliteta su nam bila osnov ishrane tokom celokupnog boravka na moru.Trudili smo se da zapamtimo sta smo doruckovali,kako ne bi smo isto i vecerali,zbog raznovrsnosti ishrane! Povremeno je jelovnik obogacivan crnim lukom ( cesto),i paradajzom(redje).Bio je tu i poneki eurocrem blok,zbog ugljenih hidrata.Negde je tu Vukan u pravu,na moru smo,i treba da jedemo ribu!Jedino sto smo nismo ispostovali je,da nismo pili vino uz ribu,nego pivo.Domace naravno!Dobro ide to Niksicko posle jogurta! Ono "pa nikud ne zurimo!" sam ja bukvalno shvatio,te se tih 100-ak kilometara pretvorilo u celo-popodnevnu voznju.Ionako smo predhodni dan malo pogoreli(na motorima,ne na plazi) Bas sam se raspisao,a sad malo brat Vukan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Iako je ceo put bio iznenadan, hteli smo da ostanemo cetiri dana (do nedelje 26.07.2009.), Forrest i ja odlucismo da ostanemo jos malo (: Po odlasku, Mikulanca i Mine, Dakija i Dark-a za beograd, Peca i ja smo polako doruckovali, spakovali satore i pozdravili se sa gazda Markom Pre izlaska na magistralu, svratili smo do Maxi diskonta da pokupujemo klopu i vodu, ono najpotrebnije za prezivljavanje Tu, opet, nalecemo na naseg clana Marka Tenere koji tu radi kao menadzer i koji nam prica kako su prethodne veceri pekli vola na parkingu - sve za bajkere a sve organizovano i sponzorisano od Maxia (i vo i pice). Pa ko kaze da Miskovic nije dobar (: Tu cujemo i da se dva dana kasnije sprema i voznjica do Dubrovnika. Na zalost, to nam nije odgovaralo jer idemo u drugom smeru a i nismo svi poneli pasose. Pozdravismo se sa Markom i nastavismo dalje, preko Budve i Bara do Ade Bojane. Izlazak iz Radovica, idemo ka magistrali Peca, Budva magistrala, Budva-Bar kratak odmor v1 kratak odmor v2 kratak odmor v3 Bar Ada Bojana - prelazak na Adu Ada Bojana - prelazak na Adu v2 Posto smo bili zgranuti cenom kampa na Adi Bojani (14 Eur = motor+sator+1 co'ek) odlucili smo da se ne skidamo za tolike pare i da se vratimo do Utjehe. Smestili smo se u kamp Oliva u Utjehi, i utesili smo se sljunkovitom plazom i kupanjem uz zalazak Sunca. Ja Zalazak Sunca Vecera: tunjevina, luk, paradajz i - pivo (: Utjeha, plaza ujutru (sa vilinim konjicem - ako se vidi na anteni) Utjeha, kamp i hladovina maslinjaka Tog jutra smo odlucili da doruckujemo, bucnemo se u more i da se pokrenemo na jednu voznju do Skadarskog jezera - preko Ulcinja. Kad smo prosli Ulcinj, krivudav put nas je vodio kroz brdasca i sela ali od Skadarskog jezera - nista! Nigde se ne nazire! Poceli smo da se penjemo i dalje krivudavim putem dok nismo dosli do vrha Stegvas od 916 m.n.v i prolaza na drugi kraj planine. E tu je bio sok! Kroz taj prolaz, sa druge strane "pukne" pogled na celo Skadarsko jezero - predivno! Magarici koje smo sreli usput (bilo ih je raznih) Vidikovac Blizi se vrh Vrh brate, vrh! Jos ne vidimo sta nas ceka sa druge strane vrha Pogled v1 Pogled v2 Pajtasi Pri silasku prema Skadarskom jezeru vozili smo kroz razlicita okruzenja, i kamenjari i sume. Sve krivudavo i predivno. Puno malih sela sa kaskadnim kamenim zidovima i maslinjacima. Spustanje v1 Spustanje v2 Spustanje v3 Spustanje v4 Obala Skadarskog jezera v1 Obala Skadarskog jezera v2 Obala skadarskog jezera v3 Povratak u kamp Mali odmor Nase komsije u kampu - bajkeri iz Kranja (Slovenija), idu na Ohridsko jezero Utorak, 28.08.2009., povratak za Beograd "Rucak" u Podgorici v1 "Rucak" u Podgorici v2 Povratak preko Zlatara v1 Povratak preko Zlatara v2 Odmor na Zlatiboru Tocenje goriva - Ibarska v1 Tocenje goriva - Ibarska v2 Eto tako je proteklo neplanirano produzeno putovanje po CG. Ostali smo dva dana vise i lepo provozali do Skadarskog jezera. U Beogradu nas je docekala vesela ekipica pa smo odma' zalili i proslavili uspesan zavrsetak ove avanture. Sa sjajnim ljudima voznja i vreme provedeno zajedno je za vecno pamcenje. Hvala svima na podrsci, pogotovo u odlasku kad smo imali mali problem u Podgorici, sve je ispalo sjajno! Uzivajte! v 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep provod, Peco pocetno nerviranje sa lancem na kinezu je sada zaboravljeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Sasavi ste za medalju, dali ste nam uzbunu pred Podgoricom, al je vredelo ovog provoda i uzivanja, a iduce godine idemo svi zajedno, ceo DREAM TEAM....al pravac Azurna obala ;D pa nek nam obezbede Kubanke na vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep provod, Peco pocetno nerviranje sa lancem na kinezu je sada zaboravljeno... Kinez?Lanac?Nerviranje? ;D ;D ;D Sasavi ste za medalju, dali ste nam uzbunu pred Podgoricom, al je vredelo ovog provoda i uzivanja, a iduce godine idemo svi zajedno, ceo DREAM TEAM....al pravac Azurna obala ;D pa nek nam obezbede Kubanke na vreme Tooooooo! Dream Team! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 9, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na provodu! Tooooo! DREAM TEAM! Saxi, dilejo, opet si pio mehurice, kakve Kubanke na Azurnoj obali??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na provodu! Tooooo! DREAM TEAM! Saxi, dilejo, opet si pio mehurice, kakve Kubanke na Azurnoj obali??? Svet je lep kada sanjamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Razbiću vas kad dođem u BG... što se niste javili kada ste stigli... :o Ili da vam dam priliku da se iskupite u pivu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jao brate Rade,izvini! Naravno da cemo se iskupiti. Naravno,nismo zaboravili,nije ispricana cela prica. U povratku,kod Pozege,obidje nas nas brat Squirrel ,i kasnije zaustavi na magistrali.Otprilike recima"Sta ste mislili,da prodjete,a da se ne javite?" I tako smo procaskali sa nasim prijateljem,pa bogami jedno dobrih sat vremena,sa obecanjem da cemo se javiti kada stignemo kuci.E sad,ispadosmo .....Nije da se pravdam,ali su nas u Juznom bulevaru docekali Daki,Vojin i Mario Marko,te smo se tu zapricali,i stvarno zaboravili.Rade jos jednom izvini prijatelju,a kda dodjes u BG,sve cemo ti oprostiti! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Tacno tako, izvini Squirrel, i samo nas pivo moze oprati - kad dodjes do BGa obavezno se javi! A to je izgledao ovako: posto sam vozio iza Forresta (jer sam mnogo spor ) pretece nas jedna zverina od Kawe i svirne. Malo posle vidim kako Forresta neko zaustavlja i skrece sa druma, pomislih da nisu panduri zbog prebrze voznje ;D Kad ono Squirrel mase i poziva na osvezenje Ubi smo tu sat vremena i jos po nesto, pricali o raznoraznim bajkerskim temama. Rade, hvala jos jednom za sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drugari! Nenadmasan dorucak/vecera... pasteta, paradaiz, jogurt... pa pivce da to sve lepo provri. I da znam samo kad budem prolazio jednom kroz Uzice da ne vozim preko 30km/h, inace... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Avgust 11, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast :) :) :) Bravoooooooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 11, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 11, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan A kad cemo opet ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Avgust 11, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, extra put, samo je trebalo da se raspitate malo za Adu Bojanu i da vas neko uputi u divlji kamp, u kom letuje vise ljudi nego u regularnom kampu, a i blizi je nocnoj zajebanciji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Au,sasvim slucajno sam otvorio putopis,pa i ti si brate Foreste picio sa Kinezom na more :o Svaka cast,lepo,kratko,sazeto,sve pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Foreste, Volfgange, super vam je turica! Uvek su mi se posebno dopadale ovakve neplanirane akcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, lijepa tura momci! Kako se kinez nosio sa VFRom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma oni su vec stari prijatelji,dugo se vec druze,i lepo se slazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ma oni su vec stari prijatelji,dugo se vec druze,i lepo se slazu to je vec, u stvari, jedan v6 od 1000ccm, japansko-kineske koprodukcije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan lepo,lepo i ja sam pre 15 dana bio u utjehi u kampu oliva i cene su ok. evo i cenovnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno i video snimka sa Forrestovog i mog putovanja po obali CG... snimano je mobilnim al moze da se nasluti nase uzivanje u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Januar 2, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Mashala - lepo procitati i jos lepse pogledati fotografije/video u ove zimske dane! 10x! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...