X3M 26 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem IXS jaknu model Salem http://www.motooprema.net/jak.htm placena 140e prodajem je za 90e,dogovor,,Jakna je u perfektnom stanju,bez ikakvih ostecenja,kao nova,svi protektori,zimska postava koja se skida,2 dzepa unutra,2 spolja,kopcanje za pantalone,ima i luftere za voznju leti,kupio sam je na pocetku sezone za sebe ali posto mi je iskrsla kombinacija za neki kombinezon potrebne su mi pare i zato je prodajem...slike su malo losije jer su slikane mobilnim telefonom...cena 90e.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Velicina je XL,a kontakt tel: 064/35-75-868 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Lepa jakna, nema sta, a koje su dimenzije coveka koji bi nosio tu jaknu (XL) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Nekih 75-80 kg i 185cm visine,odprilike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 11, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje li nekoga jakna,trebaju mi pare za registraciju :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Avgust 11, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan zasto ja nikad nemam para kad mi trebaju > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za drugu jakne L velicine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...