Cope 215 Napisano Mart 1, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ste izmistifikovali celu pricu oko LRW !!! vecina se ne bi usudila i sa takvom podrskom da ode do ukrajine a da ne govorim o mongoliji i sibiru' date=' ok oni jesu jebeni glumci i puni ko' brod ali ljudi su istripovali da se malo provozaju i da to dokumentuju !!! Posto radim kao fotograf oko 16g i radio kao snimatelj, svasta sam video doziveo (kao i nas drug Cope) po raznim terenima, ratistima, danima bez kupanja, prljav smrdljiv, jedu te komarci i ostala sranja ! gladan, bezanje od murije po demonstracijama (a mi smo im uvek prvi na udaru) toliko smo se nagutali jeb... suzavca da mi po nekad nedostaje, a da ne govorim o batinama, lomljenju opreme koja vredi vise od recimo R1 i jos je privatna !!! a pandure boli ka..a !!!LRW ima izreziranih momenata, ali to prosto mora tako, ipak treba da gleda milion ljudi i nisu svi bajkeri ili korisnici motora ! meni bi bilo zanimljivo i da gledam sirov materijal, ali ne verujem da bi se neka cica ili neki baja koji ne izlazi iz ofisa po ceo dan, smarali gledajuci suvoparnu voznju kroz pustinj i prasumu, znaci mora da se malo "oplemeni i dramatizuje" !!! Ne znam sta bi po vama bio pravi realiti, da su izlomili ruke i noge sa duplim otvorenim prelomima, da je Klaudija ( ) masakrirao medved ... Pa 90% nas bi se vec smorilo negde u mongoliji ! Oni su nasli svoju poentu i smisao, voze tamo gde mi necemo nikad (mozda neki i ne zele) i uzivaju u tome a dali je malo izrezirano ! koga Boli ... bitno je da se vozi !!! [/quote'] Hahahaha, evo smejem se veæ pola sata.....de nadje medveda... Klaudiju em su uvalili onu skelu od Iža, em još da ga izede medjed, hahahahha.... A što se tièe režije i snimanja, mora se priznati da su tu pokazali veæu veštinu nego u vožnji .... Svaka im se dala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 1, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ste izmistifikovali celu pricu oko LRW !!! vecina se ne bi usudila i sa takvom podrskom da ode do ukrajine a da ne govorim o mongoliji i sibiru' date=' ok oni jesu jebeni glumci i puni ko' brod ali ljudi su istripovali da se malo provozaju i da to dokumentuju !!! Posto radim kao fotograf oko 16g i radio kao snimatelj, svasta sam video doziveo (kao i nas drug Cope) po raznim terenima, ratistima, danima bez kupanja, prljav smrdljiv, jedu te komarci i ostala sranja ! gladan, bezanje od murije po demonstracijama (a mi smo im uvek prvi na udaru) toliko smo se nagutali jeb... suzavca da mi po nekad nedostaje, a da ne govorim o batinama, lomljenju opreme koja vredi vise od recimo R1 i jos je privatna !!! a pandure boli ka..a !!!LRW ima izreziranih momenata, ali to prosto mora tako, ipak treba da gleda milion ljudi i nisu svi bajkeri ili korisnici motora ! meni bi bilo zanimljivo i da gledam sirov materijal, ali ne verujem da bi se neka cica ili neki baja koji ne izlazi iz ofisa po ceo dan, smarali gledajuci suvoparnu voznju kroz pustinj i prasumu, znaci mora da se malo "oplemeni i dramatizuje" !!! Ne znam sta bi po vama bio pravi realiti, da su izlomili ruke i noge sa duplim otvorenim prelomima, da je Klaudija ( ) masakrirao medved ... Pa 90% nas bi se vec smorilo negde u mongoliji ! Oni su nasli svoju poentu i smisao, voze tamo gde mi necemo nikad (mozda neki i ne zele) i uzivaju u tome a dali je malo izrezirano ! koga Boli ... bitno je da se vozi !!! [/quote'] Al ga napisa, svaka ti dala .. ovaj svaka ti chast :prayer: :prayer: :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...