Sale_XT 1011 Napisano Avgust 8, 2009 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan ....12-og ili 13 avgusta sam planirao da se provozam do Tivta pa ako neko ide u tom pravcu ..... iz Srema,Vojvodine...... a jos ako vozi enduro,pa da malo skrenemo sa asfalta :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 8, 2009 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem, ali malo sporednim putem . Sve se trefi, krecem 12. iz SM, al idem prvo na sever. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1011 Napisano Avgust 8, 2009 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan gde ides na sever?nisam te razumeo,sever vojvodine,crne gore .....evrope mozemo se sutra naci ako hoces pa da popricamo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexy 41 Napisano Avgust 9, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem 17. ako ti to nije kasno mozemo da se dogovorimo. Doduse jos uvek ne znam gde cu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 9, 2009 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Idem do Crne Gore, ali preko Austrije! ;D. JAvi se da popijemo kafu pa se mozemo dogovoriti za dole. Prijalo bi mi drustvo za Albaniju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...