Bosch 0 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Prodao bih ili zamenio moju masinu za nesto vece i jace !! Registrovana pre 2 nedelje,ima nesto opreme uvezena iz nemacke prosle godine. nove gume stavljene cena je relativna i ja mislim da je 2600 neka realna cena ali dogovor kucu gradi ! 064 075 21 05 Bojan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosch 0 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Mica ha? hvala na podrsci !!! sve je to nesto kilavo , sve se slabo prodaje , narod nema para i tako to !!! : ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Ma polako, pare nisu problem, para nema, ali zato ima menjaze, tako da otice sigurno, svaka roba ima svog kupca! srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosch 0 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda 2600 evrica i nisu toliko realni. Evo sad je 2400 ! !! Mozda je to malo realnije ! Ako ima neka zamena u vidu nekog motocikla, po mogucnosti V2 . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosch 0 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Koji li je sad faktor aktuelan? Da li prodajem pogresan motor, ili cena nije dobra, ili mozda niko nema para ili je nesto trece? ??? Kako god nek bude 2200 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Kako god okrenes vredi 2200e ladno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=9805&catid=13&Itemid=62 Koliko još penezi, tražiš? Razmisli, imam slabo srce da ne bude ubistvo iz nehata...Lepo mi to saopšti.... Stani, razmisli još jednom...nemam ja te pare...smanji!! Ma raspali.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Bosch, vreme ti je da predes u kawasakiste, da stices nova iskustva i tako to... srecno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja bih je uzeo, ali necu posto ima Gremlin istu takvu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosch 0 Napisano Septembar 2, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam :-\ koliko bi bilo realno? sto je najcrnje (bez uvrede za neke clanove foruma) niko ne nudi neki r ili f samo enduro koji i sam imam ! a meni treba nesto brze, a prvnstveno pare (a kome ne trebaju :D ) !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni ne trebaju...zaista! Evo, daj mi svoju Teneru, uzmi KLEa i nemoraš mi dati ni dinara jednog, belog. Veoma sam razuman...' znam šta znaći nema...navik'o sam na to'!! Ma, još ću se isprsiti ako treba...evo, jedna črvena, dve, tri ma samo kaži i četiri črvene ako treba...pa valjda smo ljudi, treba da se pomažemo! :-* Šta mi bi da se ovako razbacujem novcem, prosto ne mogu sebe prepoznati... Hajde, smiluj se...onaj gore, Boško sve gleda...ako treba srediće ti mesto u prvom redu kod cika Đavola...znam ga, panja od boga, kad ti kažem...kome češ verovati ako ne nepoznatom bajkeru?! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosch 0 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan I Dalje je 2200 !! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cudno da nema interesovanja - odlican prevoz, od dodatne opreme crash bars & centralni stender... ??? ??? ??? Ma ja bih je uzeo, ali necu posto ima Gremlin istu takvu ;D Dobro si ti shvatio da pravi motori nisu za tebe, Cento Gradi je OK..ma i to ti je mnogo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 7, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kako mu podgrevaš oglas....tc, tc, tc... Ma dao sam mu ja ponudu ali me nije ni udostoio odgovora ma kakav bio..Folira se, ne prodaje nego se femka k'o mlada! Ja ga moliti neću,,,traži pare a ja mu dajem i pare i motor, pa gde to ima osim u Srbiji. Što smo mi neki dobar narod.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosch 0 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj ti da li si procitao sve poruke! ja sam tebe nesto pitao a ti mi nisi odgovorio i sad jos ja ispade kriv !!! ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 7, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja slao na pp i e-mail U redu sada imaš pp tako da ako želiš mogu da skoknem do Zrenjanina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 7, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam kucao pp bio mu je plavi kvadratić a sada dok sam otkucao ovu poruku, ugasio se. Da li ima neko njegov br da ga nazove i kaže mu da mi se javi na 064 0 170 180... Hvala unapred! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 7, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Bojane ako sam propustio ali koliko km ima na satu ? I da li je prednji blatobran malo ostecen ili mi se cini ? Pozdrav ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne gresim, mogao si da operes blatobran! ;D ;D ;D Izvini za off, al morao sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosch 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Oko sokolovo , oprah ga ja ali bas pre nego sto sam krenuo na voznju prokletnica izbaci opasni tovar, prokletinja !!! > mada kazu da je to sreca, verovatno za motor !!! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...