Jump to content

Moto Zajednica

od alpa do albanije!

Recommended Posts

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Ljudi, trebalo bi u sredu da krenem za sloveniju, da napravim mali djir po alpima pa bi se spustio do crne gore i napravio jedan

ili dva izleta do albanije, offroad prirode naravno. Rute sam vec uzeo (fala Dane@). Sad, ako neko hoce u bilo kom delu puta da mi se pridruzi na djir, bilo bi lepo naravno, u Ljubljani bi trebalo da budem u sredu (ako dobijem vizu istog dana), u subotu negde oko Splita, nedelju Herceg Novi, ponedeljak Ada Bojana.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• - enduro sector -, 2146 postova
  • Motocikl: adventure

ponedeljak Ada Bojana.

Da si malo ranije krenuo, nashao bi pijanu ekipu na Bojani  ;) ne zaborawi autan  ;D have a nice 3p ..

sve znam, no svasta se desava u medjuvremenu. Ambasada odugovlaci, DR nije u voznom stanju, imao sam saobracajku u utorak...

Nadam se da sve stizem...

Ajde, svejedno sam idem, a nema na koga da pazim uzput 8)

400n bi sve to izgurao!!!

Iskreno, malo mi je i frka offroada, ali nedovoljno da ne bi otisao sam. Nadam se da u Albaniji ima DR-ova po planinama, da mogu

da trazim delove po potrebi  ;D

• Integrisan, 8365 postova

Ljudi, trebalo bi u sredu da krenem za sloveniju, da napravim mali djir po alpima pa bi se spustio do crne gore i napravio jedan

ili dva izleta do albanije, offroad prirode naravno. Rute sam vec uzeo (fala Dane@). Sad, ako neko hoce u bilo kom delu puta da mi se pridruzi na djir, bilo bi lepo naravno, u Ljubljani bi trebalo da budem u sredu (ako dobijem vizu istog dana), u subotu negde oko Splita, nedelju Herceg Novi, ponedeljak Ada Bojana.

Ako obrnes redosled, ja cu biti na Alpama od utorka-srede one druge nedelje, pa sledecih 5 dana.

Veceras idem na more (jbg obecao zeni) i vracam se u utorak 18.8. i odmah u sredu krecem na Alpe (imam jos 5 dana odmora). Idem sam, jer ni sa kim nisam uspeo da se dogovorim  :D. Jos nisam usaglasio potpuno rutu ali nacelna ideja je BG-SLO-AUS-ITA(Dolomite)-SLO-BG

Znaci ako slucajno okrenes rutu, javi...

Nazalost ovog puta nista od Dolomita, sad malo manji put. A sto se makarske tice, do subote bi ja trebalo

da sam tamo negde pa mozemo da pijemo neke kafe!!!

-sto se tice ambicioznosti poduhvata, sam krug po Sloveniji i nije tako velik, niti je daleko, a to kolko cu po Albaniji da se vozam

ce da bude odluceno negde na Adi Bojani. A sve skupa ne znam dal i izdaleka vidi 3000km...

Nego, ta plaza na Adi Bojani na kojoj je moguce kampovanje bez uchipa, kako se do nje dolazi. Ja sam cini mi se video put koji na nju vodi, ali sada ne mogu da se setim, kako sam dotle dosao iz ulcinja

• - enduro sector -, 2146 postova
  • Motocikl: adventure

Nego, ta plaza na Adi Bojani na kojoj je moguce kampovanje bez uchipa, kako se do nje dolazi. Ja sam cini mi se video put koji na nju vodi, ali sada ne mogu da se setim, kako sam dotle dosao iz ulcinja

Posle Ulcinja ide mesto Donji Stoj, pa posle njega Gornji Stoj (vidi na karti), 50-ak metara posle table Gornji Stoj, tabla za Kite Surfing, skrenesh sa magistrale desno na makadam/pesak, pratish put i posle kilometar/dwa, sve ce ti se samo kazati ..   ;) ;D

• Svrati ponekad, 335 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere

Svaka cast, ja planiram na prolece sa jos 2 drugara da napravim slicnu turu.

Rodjeni brat mi zivi u Novom Mestu, vozi Shadow 1100, pa ako hoces javi da ti dam tel, zlu ne trebalo

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

Posle Ulcinja ide mesto Donji Stoj, pa posle njega Gornji Stoj (vidi na karti), 50-ak metara posle table Gornji Stoj, tabla za Kite Surfing, skrenesh sa magistrale desno na makadam/pesak, pratish put i posle kilometar/dwa, sve ce ti se samo kazati ..   ;) ;D

kad stignesh ovde tu si :)

2009-07_110.jpg

I, ja sutra krecem, prvo za Beograd, da sacekam pasos i da vidim dal ce biti ista od onog dela sa Alpima ;D. Prvi dan ce biti kanda

malo naporan ako od 4 popodne planiram da dobacim Ljubljanu.

• Drug član, 1693 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic

Jesi se raspitao da li u Sloveniji pisu kazne za gume ?

to prvi put čujem......ako nisu baš ćelave nema problema.....mada pažljivo, pošto ima puno radara.

Ako ti nešto zatreba, nazovi......imaš moj broj u spisku...

• Svrati ponekad, 337 postova
  • Motocikl: Triumph Street Triple

Ne gine mu vanredni tehnički  :D :D :D

Zao mi je sto  nisam slikao DR-a,da shvatite veličinu Kvarkovog poduhvata  :o

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

Da ne pogadjate više, smestio sam ga u hotelčič u Domžale, danas su plan Kranjska Gora, Vršič 1611m, Mangartsko sedlo 2055m, Tarvisio I, Bled, Bohinj, Soriška planina, Petrovo Brdo - planinski dom.

Najebali su obojica sa kljusetom.

nisu jos uvek slick!! Evo me u Novoj Gorici, sutra izlazim iz EU! Estetski napad izvrsen, policija me nije uhapsila!!

Tomo i ja isekosmo uzduz i popreko Sloveniju, a napravismo jedva 300km. Za sutra sam obecao da cu da odem na centar

umaga i da vicem SSSAAAAAALLLLLLLEEEEEE!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja