Abi 1624 Napisano Avgust 6, 2009 Drug član, 982 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Interesuju me vasa iskustva sa ovim motorom. Godista tipa od '90-'92. Neke mane? Mozda se desi da dodjem do takvog motora, pa me interesuju iskustva drugih koji su ga vozili. Na sta bi trebala da se obrati paznja mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1624 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 982 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Pretrazivao sam teme, mada nisam naleteo na nista konkretno, mozda ne vidim dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da krenem Imao sam i 90 i 92 godiste, masine su iste, ima malo razlike u glavi motora i vece karbove ima noviji model, ali se razlika u voznji ne primecuje, dosta je stabilniji model za 92. Na primer, model za 90 ne moze da se vozi bez amortizera upravljaca, toliko trese upravljac da je to strasno, dok na novijem modelu to nije slucaj. toliko im je brutalna masina da je to neverovatno,mana mu je sto mnogo jede zadnju gumu, ladno moze da stane sa svakom hiljadarkom od 2000god pa na ovamo na crtu, dosta je tezak sto mu ide u minus ali je pri velikim brzinama dosta stabilan, masina mu je pravi biser, predimenzionirana i bukvalno nepoderiva. Toliko za sad od mene, ako se jos nesto setim ja cu da dodam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1624 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 982 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Dodaj slobodno . Nemaju znaci nekih problema vecih/cescih? (ako zanemarimo malo godina sada) Da im je lose ovo ili ono... (znam da su pitanja :-\ ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvih problema, pa gsxr 1100 uljara ti je kao lokomotiva, samo cekicem ga mozes unistiti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Eh eh stara dobra eRina.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1624 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 982 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Videcu ako ista i bude od toga, mada ni ja nisam siguran da zelim, jer bih ga verovatno prodavao da dodjem do kesa, a imam neki utisak da se motor tog godista i te kubikaze tesko prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Avgust 7, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Interesuju me vasa iskustva sa ovim motorom. Godista tipa od '90-'92. Neke mane? Mozda se desi da dodjem do takvog motora, pa me interesuju iskustva drugih koji su ga vozili. Na sta bi trebala da se obrati paznja mozda? Najveći problem starih GIXXERA su njihovi bivši vlasnici ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1624 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 982 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan To sam i pretpostavio, verovatno im je dusa izvadjena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan ne treba zanemariti cenu registracije koja nije mala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1624 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 982 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je to godiste deklarisano kao 1127ccm sto je preterana registracija, mada mi ovaj lik kaze da je njegov zaveden ispod 1100ccm. Mislim i to mi je dosta i svestan sam da cu ga verovatno teze prodati posto ipak bih najradije da dodjem do kesa u ovom trenutku, ali nemam pojma, prodje sezona, meni motor u garazi. Taman ga sredjivao da se vozim i ... A u medjuvremenu jos neke gluposti pa mi on nije na prvom mestu da na njega trosim ista. A vozi mi se... Nemam pojma, videcu. Dobro, koliko vidim svi hvale taj model, jedino je pitanje kakvih primeraka jos ima... Jos sada sunce... sve mi se vise vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan po meni bolje da zadrzis tvoj motor nego da ga menjas za tu neku varijantu tipa uljara i slicno, svaki motor koji kupis moras malo da ulozis u njega a svoj motor si vec sredio. ako ti nije hitna lova onda stisni zube, u crkvu da ti pop ocita molitvu i gas. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...