Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc - Razbusivanje cilindra za skuter u Bg-u

Recommended Posts

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: Kymco downtown 300i

Da li neko moze da preporuci masinsku radionicu u Beogradu (eventualno Pancevo ) koja radi obradu manjih cilindara (precnika 40 mm) za skuter 50 cm.

Koga god da sam zvao niko nema tako malu masinu, a ne ide mi se kod majstora za skutere, posto sam sve sam uredno skinuo, samo treba da se obradi na drugu specijalu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

od autokomande uzbrdo krenesh vojvode stepe , mislim da je prvi semafor plava metalna kapija nemozesh da promashish vidi se da je radionica i to poveca , to je jedan od dva u BG koji mogu da urade to kako treba

• Ne silazi, 6320 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Zato sto je ova moja vec na trecoj i relativno se brzo umori po ovim toplim danima. A na 4tu ne zelim da je obradjujem.

Kad su mi vec propale karike i moracu da ih menjam za sledecu sezonu, menjacu i klipove jer su i oni malko sumnjivi a kad vec menjam i njih ispruzicu se jos malo pa lepo sve na standard. Onda mi ostaje stari komplet za rezervu a sa standarda mogu da buzim opet do trece po potrebi a to ce da potraje mnooogo godina jos.

Aj' vise da ne otimam decku temu...

• Svrati ponekad, 106 postova

od autokomande uzbrdo krenesh vojvode stepe , mislim da je prvi semafor plava metalna kapija nemozesh da promashish vidi se da je radionica i to poveca , to je jedan od dva u BG koji mogu da urade to kako treba

sa desne strane,to je radionica Janković,odnosno tako se zvala dok je drzao matori gazda Mile,sad je njegov sin valjda vlasnik,pa je mozda naziv i promenjen.nadam se da i sada  rade kvalitetno kao nekad posto poodavno nisam nista donosio na obradu kod njih.

a imas i u jednoj maloj ulicici tamo gde se gospodara Vucica sastaje sa bulevarom masinsku radionicu,drze dva brata neznam tacan naziv i oni rade kvalitetno.

• U prolazu, 55 postova

ti kod bulevara i gospodara vucica su mile i vlada, rade odlicno (ne znam za cenu) ali znaju posao

jos jedan koji je dobar je misic u dimitrija tucovica malo pre gradske bolnice sa desne strane

• Drug član, 1898 postova
  • Motocikl: BMW F650

ti kod bulevara i gospodara vucica su mile i vlada, rade odlicno (ne znam za cenu) ali znaju posao

jos jedan koji je dobar je misic u dimitrija tucovica malo pre gradske bolnice sa desne strane

+1

Covek fenomenalno radi!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja