Alleks 5 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da preporuci masinsku radionicu u Beogradu (eventualno Pancevo ) koja radi obradu manjih cilindara (precnika 40 mm) za skuter 50 cm. Koga god da sam zvao niko nema tako malu masinu, a ne ide mi se kod majstora za skutere, posto sam sve sam uredno skinuo, samo treba da se obradi na drugu specijalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan od autokomande uzbrdo krenesh vojvode stepe , mislim da je prvi semafor plava metalna kapija nemozesh da promashish vidi se da je radionica i to poveca , to je jedan od dva u BG koji mogu da urade to kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1828 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 760 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Goran ''Moto-Fun''064/1563-463 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3340 Napisano Septembar 12, 2009 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dutchman ti je sve rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1395 Napisano Septembar 13, 2009 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Taj u V. Stepe mi je na nevidjeno trazio 100E da mi hilznuje oba cilindra za Jawu. Svratio onako bezveze u prolazu cisto da pitam posto je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1395 Napisano Septembar 13, 2009 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma, samo sam onako pitao, da vidim sta ce da kazu. Naravno da nemam potrebu da je hilznujem. Jurim polovne ispravne cilindre u standardu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1395 Napisano Septembar 13, 2009 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je ova moja vec na trecoj i relativno se brzo umori po ovim toplim danima. A na 4tu ne zelim da je obradjujem. Kad su mi vec propale karike i moracu da ih menjam za sledecu sezonu, menjacu i klipove jer su i oni malko sumnjivi a kad vec menjam i njih ispruzicu se jos malo pa lepo sve na standard. Onda mi ostaje stari komplet za rezervu a sa standarda mogu da buzim opet do trece po potrebi a to ce da potraje mnooogo godina jos. Aj' vise da ne otimam decku temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan meni je svojevremeno za skuter uzeo 20e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan od autokomande uzbrdo krenesh vojvode stepe , mislim da je prvi semafor plava metalna kapija nemozesh da promashish vidi se da je radionica i to poveca , to je jedan od dva u BG koji mogu da urade to kako treba sa desne strane,to je radionica Janković,odnosno tako se zvala dok je drzao matori gazda Mile,sad je njegov sin valjda vlasnik,pa je mozda naziv i promenjen.nadam se da i sada rade kvalitetno kao nekad posto poodavno nisam nista donosio na obradu kod njih. a imas i u jednoj maloj ulicici tamo gde se gospodara Vucica sastaje sa bulevarom masinsku radionicu,drze dva brata neznam tacan naziv i oni rade kvalitetno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmiillan 0 Napisano Septembar 23, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ti kod bulevara i gospodara vucica su mile i vlada, rade odlicno (ne znam za cenu) ali znaju posao jos jedan koji je dobar je misic u dimitrija tucovica malo pre gradske bolnice sa desne strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan ti kod bulevara i gospodara vucica su mile i vlada, rade odlicno (ne znam za cenu) ali znaju posao jos jedan koji je dobar je misic u dimitrija tucovica malo pre gradske bolnice sa desne strane +1 Covek fenomenalno radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...