Zema 226 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem auspuh Afrike Twin 750 dobro ocuvan 50 Eura. 064 66 11 443 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 7, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Aooo pa di si bio pre nedelju dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan a kako zvuci novi auspuh?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Do OO, uostalom cuces kad budemo isli kod Veveta ako ne i ranije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Avgust 7, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan care, ako nije baš frka za 50 eur, bolje ti to sačuvaj.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam da sacuvam ali sta ce mi, to su mi rekli i za vetrobran i stojii mi na ormanu skuplja prasinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje prodaj na kilo....vise ces da dobijes...Mada bi ja to ipak zadrzao za zlu ne trebalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 43 Napisano Avgust 7, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze to na moj skuter? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze to na moj skuter? Ma moze i na odzak od vikendice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ustanovio sam da original manje trosi od ovog novog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ustanovio sam da original manje trosi od ovog novog. ajd da offujemo koliko je veca potrosnja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je otislo gore za 1 dcl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Imam i original vetrobran za RD 04, perfektan. Cena dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6678 Napisano Avgust 18, 2009 Enduraš, 6515 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ti njega stavi u neki cosak i nek ceka tamo, ja takodje imam originalni auspuh i zao mi je da ga prodam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...