Jump to content

Moto Zajednica

Honda Dominator 500 prodaja-zamena

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Sachs Mad Ass 125

Prodajem Hondu Dominator 500 godiste 90. Kod mene je vec dve ipo godine i presao sam sa njom oko 9500 km bez ikakvih kvarova. Pre 2 meseca sam kupio klr 600 polupan pa sad njega radim. Motor prodajem jer mi trebaju pare da sredim Kawu. Cenim ga 1500e. Moze i zamena za neki jeftiniji motor uz doplatu. Kineski choper i sl.

post-7572-1287904427948_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Telefoni za kontakt  063/8392-015, 065/4048-433 i fiksni od 07 do 18h 015/762-538. Zoran.

Jel moguce da niko nema nista za zamenu. Niko da sa manjeg da predje na veci motor.  ??? Moze i neki auto...

Sta je to desno od kutije za alat? Ne znam. Motor je farban prosle godine, promenjenjene su gume i pinjon brzinomera. Predstoji mu zamena ulj    a, filtera i stelovanje ventil  a.

Greska drugar. Sudis knjizi po koricama a nisi je ni procitao. Motor je stgao iz Austrije pre 2 ipo godine sa paketom raznobojne plastike [ crveni stitnici rucki, zelena maska itd ] pa sam ga zato farbao.  Ako je tamo i imao pad to je bila samo plastika. Znaci nesto lakse. Skoro sam kupio jedan polupan motor i veruj mi da znam kako to izgleda i sta sve strada.                                                                                                            Ponude za skutere ne saljite, nisam zainteresovan. Seoski putevi su za enduro.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja