DzOkS 1172 Napisano Avgust 30, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Branko, mimoidjosmo se u Temerinu, na semaforu. Crni BMW i crvena cross r500 Honda. Ti si blicnuo mi ti mahnuli posle par metara skontam brkove i Z750 i skontam da si ti i dok sam se okrenuo kasno je bilo....A u koferu 5kg mesa za rostilj......jbg drugi put..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan Black Dog,vidimo se sledeće godine Bilo je ludooooooooooooooooooooooooooooooo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 30, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Branko, mimoidjosmo se u Temerinu, na semaforu. Crni BMW i crvena cross r500 Honda. Ti si blicnuo mi ti mahnuli posle par metara skontam brkove i Z750 i skontam da si ti i dok sam se okrenuo kasno je bilo....A u koferu 5kg mesa za rostilj......jbg drugi put..... Bolje da mi ovo nisi napisao... ;D ;D ;D Nema problema druže, suvise sam mlad da bih skoro umro, tako da se vidimo u skoro vrijeme pa ćemo izroštiljati neko drugo mesište i zaliti `ladnim pivom. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je ;D ipak samo Avala bila dovoljna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan SKUP JE BIO ODLICAN CISTA DESETKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Posle uvek dobrog provoda ove godine na moto susretima i ovde kao uvek u Bečeju, mora da budemo malo kažnjeni što se dobro provodimo i opet je u subotu ulila kiša po ko zna koji put ove godine ali pravi bajkeri opstaju i idemo dalje. Dočiću opet Bečej vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan I još malo iz kampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan iz kampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajo 0 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neznamo kako da vam se zahvalimo za ovu nezaboravnu zurku preko 50 klubova je doslo iz srbije i iz inostranstva.PUNO PUNO HVALA SVIMA. :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 31, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa ima jos subote uvece,koju nije mogla ni kisa da pokvari. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 31, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za nevjerovati i u nedelju jos uvijek dosta ljudi u kampu,pa kome se ide kuci poslije kafice i dorucka,ostali bi jos... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala Ikasu iz Brothersa koji mi je pokazao da kako treba ući na bazen i to 2puta a da ne platim ništa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bio u NOVOM BECEJU . Bilo je EXTRA . Zahvaljujem tipu koji vozi horneta na ljubaznosti i dobrodoslici koju su nam pruzili ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...