dzimika 0 Napisano Avgust 3, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem enduro jaknu IXS, jakna je bukvalno kao nova, ima zimski ulozak, zatezanje u struku, na laktovima, ispod pazuha, vodo i vetro nepropusna, velicina je XXL, 3 spoljna dzepa, jedan unutrasnji, svi protektori (ledja, ramena, laktovi) cena sitnica 75e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad tek skontah da sam zaboravio telefon da ostavim 066/503-5337 ako se ne javljam na motoru sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena isto za enduro jaknu ali broj manju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Octobar 4, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan posto je ova kriza udarila evo malo snizenja, cena 80e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Octobar 4, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih, zamena za enduro jaknu broj ili dva manju i dalje vazi posto se nisam ugojio od kako sam je uzeo a i ne planiram bolje da je zamenim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvezdarac 5 Napisano Octobar 4, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: zvezdara Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie & Gilera Stalker Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalaziš, za koju visinu/težinu misliš da je jakna (ja 107/190)? Model Eldorado? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zaista,daj veličinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Octobar 4, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam 195 i 95 kg, odlicna je sto se tice visine ali mi je malo sira u struku, sto znaci da za nekog do 120kg bi mogla bez problema u BG sam a mogu doci gde god treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Octobar 6, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan ispravka u cetvrtak sam u NS a sutra sam u BG pa ako neko zeli da je vidi i proba iz NS i okoline neka se slobodno javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Octobar 7, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 79e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Octobar 8, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo jos malo snizenja, posto sam pazario drugu jaknu malo jeftinije nego sto sam se nadao nova cena 75e a mozda dam jos popusta ako se dogovorimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan kolki ste to bre ljudi ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 9, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čujemo se sutra danas za jaknu... ako mi odgovara (nije mala), zainteresovan sam ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čujemo se sutra danas za jaknu... ako mi odgovara (nije mala), zainteresovan sam ;D jes da si velik al tesko da ce ti biti mala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 10, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tako smo mislili i Novak i ja... pa samo sto se covek nije prosuo kad sam probao njegovu (njemu veliku) jaknu... rukavi super al stomak @@## Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tako smo mislili i Novak i ja... pa samo sto se covek nije prosuo kad sam probao njegovu (njemu veliku) jaknu... rukavi super al stomak @@## haha pa nisam na stomak mislio! moras da ides da vezbas eto ako motivacije nemas ti kupi jaknu pa posle moras da trcis i radis trbusnjake da ne bude da si bacio pare ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 10, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan moracu nema druge... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Octobar 10, 2009 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Jel ode jakna, cini mi se da ima steznik u struku pa me cudi kako ne odgovara u pojasu, ja sam inace nesto nizi od tebe ali iste kilaze pa razmisljam da li da uzmem na nevidjeno? P.S.Jel te zvao onaj moj ortak ili da odradimo slanje one gumice kako smo i planirali postom? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Octobar 10, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije jos otisla jakna, a ako si nizi od mene onda ce ti biti velika, jer je dobra za moju visinu i mozda 5cm vizlje od mene ali je ujedno i za malo krupnije od mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan jakna je otisla, srecni popsy je konacno nasao svoj broj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...