Dex Magnus 43 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć oko 20.30 na putu Velika Plana - Smed. Palanka, na pravcu kod Jelić petrola, zasad nepoznati motorista sa čini mi se sivom R6, imao je saobraćajku. Nisam se zaustavljao jer su mi u autu bili klinci, a već se okupilo podosta ljudi. Nisam siguran, jer se već smračilo i bila je poprilična gužva, ali izgleda da je žestoko udario u nešto neosvetljeno. Ukoliko neko ima više informacija, nek napiše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Nije R6, već Kawa ZXR. Dva momka iz Baničine su udarili u motokultivator. Povređeni su, ne znam koliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Udarili su u motokultivator od pozadi,njima hvala Bogu nije nista.Msm da ce sutra da ih puste iz bolnice.Motor je Kawasaki Ninja 600 2001 ili 2002 god sivo-crni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1396 Napisano Avgust 3, 2009 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A freza je, predpostavljam, bila neosvetljena i kretala se po sred srede trake? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garcia_kg 0 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan E pa lepo šofera dotičnog motokultivatora u mardelj pa leži čile i sve što ide pride!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...