Vlade 1 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i sa kamilom da dodjes nije problem O Gorki druze jesi li ziv? Gledah na slikama pa ne mogu da ukacim jeli onde i onaj Bucov BMW iz podruma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan O Gorki druze jesi li ziv? Gledah na slikama pa ne mogu da ukacim jeli onde i onaj Bucov BMW iz podruma? Nije i ne verujem da ce biti,neki ljudi su izasli iz gedeon alfa kluba i napravili drugi klub. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorko 0 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: verschez Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fufi 2 Napisano Octobar 2, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasto sam sinoc poljubio vrata? Motorko sta kuvas za rucak? Drugarski pozdav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Zasto sam sinoc poljubio vrata? Motorko sta kuvas za rucak? Drugarski pozdav. Brate Lazicu poljubio si vrata zato sto je Ignjat u Svedcke,zvacemo te kad nesto kuvamo. @motorko- STA SE TI SMEJES???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Octobar 2, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Šta sam ja propustio. Jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjooooooooooooooojjjjjj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorko 0 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: verschez Prijavi odgovor kao problematičan Šta sam ja propustio. Jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjooooooooooooooojjjjjj. pa sada si video deo ekipe pa se vidimo na slaninijadi ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Octobar 8, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Nadam se i pre februara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorko 0 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: verschez Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno i pre,za jedan vikend u novembru planiramo zurku u klubu bices pozvan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta sam ja propustio. Jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjooooooooooooooojjjjjj. pa sada si video deo ekipe pa se vidimo na slaninijadi ;D ;D ;D ;D A kada je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Octobar 21, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Svetska slananinijada se održava svake godine otprilike u drugom vikendu u februaru. Pozvani su svi bajkeri i slaninari sa moje strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorko 0 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: verschez Prijavi odgovor kao problematičan Svetska slananinijada se održava svake godine otprilike u drugom vikendu u februaru. Pozvani su svi bajkeri i slaninari sa moje strane. jeb..ti dijetu ali do februara... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ponesemo britvice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan U mom kraju se odrzava prsutijada, mada ja vise volim lepu slaninicu nego prsutu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Octobar 21, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve ljubitelje dobre klope ima i ovde druzenja i organizacija http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42888.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li parkirali motore ili su voznje i dalje u opticaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorko 0 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: verschez Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li parkirali motore ili su voznje i dalje u opticaju Naravno da planiramo u novembru se spremamo za Pimnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorko 0 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: verschez Prijavi odgovor kao problematičan OVDE MOZETE DA POGLEDATE DELIC SA PUTA PO RUMUNIJI CLANOVA KNM BMW VRSAC...http://www.youtube.com/watch?v=ikO4Ka01-Cg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Novembar 3, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Blago vama. Koja vam je ono cura sa dugom belom kosom vezanom u rep? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan odlicno momci,samo napred da se zna da u vrscu pored mk vrsac jos ima klubova i ljubitelja motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Decembar 3, 2009 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra vam je video! Ipak,trebali ste kameru staviti na ovaj novi BMW."Dedi" se tresu ruke! Bravo jos jednom za voznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra vam je video! Ipak,trebali ste kameru staviti na ovaj novi BMW."Dedi" se tresu ruke! Bravo jos jednom za voznju! Nije deda 68.god. je Ostoja,rano posedeo :D.Inace kamera je bila fiksirana na mestu suvozaca.I ja sam se odusevio kako je ispao snimak kao da je neko drzao kameru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Decembar 14, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Poseta Predraga Trkulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Decembar 14, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Gospodin Trkulja je bio ipak u mojoj senci (po pitanju pojedenog mesa) ;D Vrščani su dali primer kako se dočekuju gosti. Hvala im još jednom na gostoprimstvu. Nadam se brzoj uzvratnoj poseti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Decembar 15, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Zato nam je ostalo corbe,posto je neko morao da ide na koncert u Arenu 28.11. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...