Guest Stevan Husqvarna Napisano Maj 26, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan E, trebaju mi delovi za KTM 950SMr, gde to mogu da nadjem? Dosta delova, ortak se prevrnuo na tocku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan Promoto centar Beograd! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 8, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nesto nam je zamrla tema.. sta kazete za moj novi narandzasti ljubimac za offroad ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 8, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Vozimo se pa ne stižemo da pišemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 11, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pokusao sam da sastavim jedno narandzasto cudoviste ali mi nije poslo za rukom pa je preteklo nesto novih i polovnih delova za vase narandzaste ljubimce od 2 i 4 takta. Za blize informacije p.p. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikasb 20 Napisano Avgust 16, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan hehe imama i ja jednog narandzastog jel me primate u ekipuy snjim ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan hehe imama i ja jednog narandzastog jel me primate u ekipuy snjim ??? ;D naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Avgust 17, 2010 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan hehe imama i ja jednog narandzastog jel me primate u ekipuy snjim ??? ;D naravno Predpodtavljam od ova nandzarasta zver nije cvaja, mada se mora priznati da dosta dimi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikasb 20 Napisano Avgust 17, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan hehe imama i ja jednog narandzastog jel me primate u ekipuy snjim ??? ;D naravno Predpodtavljam od ova nandzarasta zver nije cvaja, mada se mora priznati da dosta dimi ? hehe to je offroad cudo trosi sta mu sipas i kolko sipas nesto prosipa nesto sagori cudo u svakom pogledu al je narandzasto i offroad i kad mu zveknes gas frlja zemlju na sve strane ko ktm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikasb 20 Napisano Avgust 17, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan stom krsotijom radim a od skoro sam ponosni vlasnik jednog ktm600lc4 to mu dodje deka ovim vasim novim narandzastim cudovistima, jbg znam da nije ko ovi novi ali meni cini puno zadovoljstva, znali neko da mi kaze koju rec o ovom dedici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Al' me pogodiste sa narandzastim masinama,imam i ja dve,i to pobednici DAKARa,kakva slucajnost.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Avgust 17, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja upisem mislim na 250 SX-F.... Stgao pre par dana to jest burazeru da se priprema za sledecu sezonu i mogu vam reci da bolji kross nisam vozio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da ne pomislite da off-ujem,Kamazi su samo uvod za moje prikljucenje vasoj ekipi.Dugo vas posmatram i citam pa resih da ga kupim,jeste da je ovaj crn ali ako treba ofarbacu ga u narandzastu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan SMC.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan SMC.. Još da si napisao 660 !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako,kurblas 2004.Jos da nabacim svetla i tablicu pa u voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3363 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3363 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3363 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=rHAD1pcXJgU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Avgust 31, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koliko trosi 950 SM, 2006 godiste, neke mane, vredi li to te pare itd...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo dva korisna linka za one koji imaju ili ce imati novi ktm i problem "magljenja" cajgera problem: http://www.supermotojunkie.com/showthread.php?62964-690-speedo Resenje: http://home.comcast.net/~ktm690/690SMC_speedo.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan @UFF Ja kada sam kupovao motor znao sam za to i imao nameru da pre nego da krenem da ga vozim sredim to oko cajgera ali mi rekoše da je to od modela 2008 rešeno. Tako sam i ostavio kako je izašao iz salona i za sada nema niti jedne tačke unutra iako je motor par puta bio na teškoj kiši u pokretu. Svakako koristan link za one kojima zatreba Jedino što se desilo iako sam znao i za to ali to ne možeš znati kada će se desiti je što su ispala dva torx šrafa M5*10 ispod sedišta koji se šrafe u kutiju filtera vazduha. Neverovatno je da su ostavili da glava šrafa ide direktno na ram koji prima vibracije, tako da je plastičlna podloška, Loctite 243 i lak marker radi praćenja dešavanja rešila stvar. Sve ostalo je sipaj 5L benzina i cepaj 100km bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 3, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mali off: gde nabavljas Loctite 243? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off: gde nabavljas Loctite 243? Moja bočica je nabavljena davno u nekoj boljoj prodavnici auto delova kao Lav auto ili AP Sport. Takođe proveri listu distributera na www.loctite.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...