garabin 6 Napisano Jul 9, 2016 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Mozes, al ako ga budes vozio bas kako se vozi enduro, brzo ces unistiti ogibljenje. Bolje je kada od endura kombinujes sm. Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Jul 9, 2016 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan I da. Imas prepravke na kocionim klestima... Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Jul 9, 2016 Andragog, 5031 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bivsi Rbobanov motor !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jul 11, 2016 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci odustajem od kupovine i konverzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Jul 21, 2016 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Evo, posle godinu dana traganja, pronadjoh, ono sto sam trazio 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Jul 21, 2016 Andragog, 5031 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Бравоооо !!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Jul 22, 2016 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo, posle godinu dana traganja, pronadjoh, ono sto sam trazio Nadji jos jedan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 22, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo, posle godinu dana traganja, pronadjoh, ono sto sam trazioNadji jos jedan.. Simone, jel te interesuje 950 adv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Jul 22, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Evo, posle godinu dana traganja, pronadjoh, ono sto sam trazioNadji jos jedan.. Za delove??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jul 23, 2016 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo, posle godinu dana traganja, pronadjoh, ono sto sam trazioNadji jos jedan.. Za delove??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Jul 24, 2016 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Evo, posle godinu dana traganja, pronadjoh, ono sto sam trazioNadji jos jedan.. Simone, jel te interesuje 950 adv? Pa sta je sa tvojim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 24, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da prodam, bez zurbe ako neko naleti. 5.500 fiksno. S model, 40.000 km, sa ktm koferima i nosacima. Top stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Jul 25, 2016 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za r1200gs ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Jul 25, 2016 Andragog, 5031 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 1250 GS LC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Jul 26, 2016 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, interesuje me razlika izmedju agregata na EXC modelima 525 i 450 godiste 2005. Koji se manje-vise kvari, boljke, problemi, prednosti i mane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Jul 26, 2016 Andragog, 5031 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 525 je rastereceniji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Jul 26, 2016 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel samo to upitanju, verovatno i dugotrajniji. Ima li jos kakvih bitnih razlika odrzavanje.... Ima li razlike u off voznji, koliko utice koji je agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jul 26, 2016 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 525 ima 510ccm ako se dobro secam... Imao sam bas taj 2004. i dan danas se vozi a jos nije radjen agregat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Jul 26, 2016 Andragog, 5031 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 525 ima samo 6mm veci klip a ostalo je sve isto ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Jul 26, 2016 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Moras baaaas da se potrudis da ga unistis. Ja imam 450 i prezadovoljan sam. Ako tek kreces sa off-om, savetujem ti 2t exc-a. Mnogo lakse za uciti. Pricam iz iskustva, ja pogresio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Jul 27, 2016 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo, posle godinu dana traganja, pronadjoh, ono sto sam trazioNadji jos jedan.. Simone, jel te interesuje 950 adv? Bio sam pred prodajom Caponorda pa sam pozurio da na vreme potrazim 950 ADV. Kupac odustao a ja ostao na Apriliji do daljeg,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Jul 27, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Evo, posle godinu dana traganja, pronadjoh, ono sto sam trazioNadji jos jedan.. Simone, jel te interesuje 950 adv? Bio sam pred prodajom Caponorda pa sam pozurio da na vreme potrazim 950 ADV. Kupac odustao a ja ostao na Apriliji do daljeg,,Pa ti onda pod ruku sa Amerikancem pa plačite zajedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Jul 27, 2016 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo, posle godinu dana traganja, pronadjoh, ono sto sam trazioNadji jos jedan.. Simone, jel te interesuje 950 adv?Bio sam pred prodajom Caponorda pa sam pozurio da na vreme potrazim 950 ADV. Kupac odustao a ja ostao na Apriliji do daljeg,,Pa ti onda pod ruku sa Amerikancem pa plačite zajedno... Niti cu pod ruku niti cu plakati. Necemo se sad vredjati.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Jul 27, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Častiš piće kada prodaš venčanicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Jul 27, 2016 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sad sisao sa mog ''narandzastog'', bio kod drugara ''narandzastog'' u kaficu i pricali smo o ''narandzastim'' stvarima koje sam juce gledao u prodavnici u BGu, naravno, "narandzastu". A ti bi mene u "Los PROPELEROS" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...