gavrolini 2754 Napisano Januar 29, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim da sam i dalje u sekti samo nije vise exc vec lc4 sm 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko template side sticker-a za lc4 640 supermoto? 2006 Kice iz NS-a radi nalepnice, možda ima već pripremu lc4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanovicZMaja 30 Napisano Januar 29, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 29, 2015 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim da sam i dalje u sekti samo nije vise exc vec lc4 sm Ne verujem dok ne vidim slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kontakt? probaj na 063/525-423 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanovicZMaja 30 Napisano Januar 30, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dobila sam još neke valjda će neko raditi to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 2, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da lazem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Februar 3, 2015 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam gavrolini, neuobičajen primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 3, 2015 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da lazem Iz Novog Sada ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 3, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 4, 2015 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ga jedno vreme merkao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 5, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko cuje ili vidi za neki povoljan LC4 2000+ god u SM ili obe varijante...nek javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 5, 2015 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Vlado pa dokle vise ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Februar 6, 2015 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vlado prodajes xr ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 6, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan @Bishke pa znas kako je sa decacima, uvek mislis da je ona igracka koju nemas ...bolja :lol: , samo da je zdravlja, para i lepog vremena , pa do kraja @johann Jole, za pocetak mi KTM treba na SM tockovima , za svaki dan....pa kad nabavim enduro kit (ako nema), verovatno ce i XR na dobosh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanovicZMaja 30 Napisano Februar 9, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 enduro Prijavi odgovor kao problematičan "Narandžasta" ekipa hihihi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 9, 2015 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan "Narandžasta" ekipa hihihi Ostavi barem nesto naradzasto da prepoznamo KTM-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanovicZMaja 30 Napisano Februar 11, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 enduro Prijavi odgovor kao problematičan ... Ima i varijanta koju sam video da Nemci rade, kupuju ga od žena vlasnica, kažu da one imaju lakšu ruku . Evo prodavaću ja moj verovatno sledeće godine Samo da se pojavi neki noviji 690. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanovicZMaja 30 Napisano Februar 11, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 enduro Prijavi odgovor kao problematičan ... Ima i varijanta koju sam video da Nemci rade, kupuju ga od žena vlasnica, kažu da one imaju lakšu ruku . Evo prodavaću ja moj verovatno sledeće godine Samo da se pojavi neki noviji 690. Možda možeš da pogledaš tu drugu firmu koju sam pominjao (da ne stavljam ime ovde da ne uvredim kolege iz teme ), njih rade i u crvenoj boji, ne moraš ništa da farbaš . Šalim se naravno, KTM 690 je fantastična mašina i nemaš razloga da čekaš. Znam, nažalost, nema se za potpuno nov smcr 690 tako da čekaću dok se ne pojavi neki polovni 2012 2014 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 13, 2015 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je tema namenjena razmeni podataka KTM motora. Ako hoćete da se peglate ko ima bolji ili šta god što nema veze sa tehničkom podrškom napravite novu temu, sav off topic biće obrisan, hvala na razumevanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Februar 25, 2015 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan treba mi ovaj plasticni stitnik hladnjaka ako neko ima jedan mi je ostao negde na fruskoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 25, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I meni ostao jedan na FG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 26, 2015 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Danas obradovah motoric korisnim dodatkom, ukoliko je neko raspolozen za isti nek se javi na PP... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 26, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Danas obradovah motoric korisnim dodatkom, ukoliko je neko raspolozen za isti nek se javi na PP... Ja ...samo da kupim motor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 26, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan bobane jesu kinezi ili malo ozbiljniji? koja je cifra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...