jager 3445 Napisano Decembar 30, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Svim KTM-ovcima srecna nova 2014. godina,sve najbolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Svima zelim narandzastu 2014. Puno srece i sve najbolje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Januar 6, 2014 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Sezona 2014. je i službeno započela ... još u subotu. Ovo je od danas ... Za sada je samo mali austrijanac u pogonu ... veliki će ipak pričekati do pravog proljeća i do "ozbiljnijih" đireva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Januar 6, 2014 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanjce trebaju mi zadnje pakne za exc450 pa koje je najbolje uzeti i gde ove koje sam imao sam pojeo za mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Januar 6, 2014 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ti si od skoro krenuo da vozis u čizmama? Proveri da ti noga ne pritiska polugu kočnice dok stojiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan pa ne znam sad jbga mada mislim da ne nisam bas ni stedeo kocnice realno al opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Januar 7, 2014 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Nije to Africa pa da se plocice obnavljaju dok se vozis Neke se brze trose od drugih na odredjenim povrsinama (sastav podloge). Probaj Galfer ili Brembo plocice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan sad sam ih ivadio i ostalo je jos nekih 2mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Januar 8, 2014 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanjcetrebaju mi zadnje pakne za exc450 pa koje je najbolje uzeti i gdeove koje sam imao sam pojeo za mesec dana Ti si od skoro krenuo da vozis u čizmama?Proveri da ti noga ne pritiska polugu kočnice dok stojiš. :D Tarabicu ovim postom si ga ubio ko zeca :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Januar 8, 2014 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan ahhaha mozda bi trebalo da proverim dal uopste i imam noge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Januar 18, 2014 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sam - u svoj ovoj Dakar ludnici - nabasao na MCN-ov filmić gdje su se prošetali kroz KTM Factory Racing odjeljenje i malo bacili oko na novi 450 Rally Factory motorić. Piše na početku da je snimljeno početkom 12-tog mjeseca 2013; ja sam bio krajem sedmog mjeseca i taman su ih slagali. Servisni kamioni su isto bili u fazi konfiguriranja. Koliko vidim, niti MCN-u nisu dali da snimaju okolo kak im se hoće ... malo se prošetali kroz "Hall of Fame" (fali nekoliko motora prije Despresovog 690 koji je na kraju; ja sam ih zatekao sve, svaki na svom tepihiću), stavili novi motor u kut sale i snimaj. Nema švrćkanja okolo sa kamerom Evo filmića: Eh, da ... kompletan đir po Austriji, uključujući i Mattighofen je ovdje: http://www.motori.hr...c,238013.0.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM ProMoto Centar 96 Napisano Januar 18, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: autokomanda Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Beast je stigao, u toku nedelje zvanicna prezentacija u nasim prostorijama! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Beast je stigao, u toku nedelje zvanicna prezentacija u nasim prostorijama! Hvala na informaciji.Da li mozes da nas obavestis kada ce biti odrzana prezentacija i da li se naplacuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Uh...ovakav zverinjak mora da se vidi uzivo !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 20, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Upoznajte Zver, sreda 20h u KTM ProMoto Centru!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 23, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan KTM-džije, jel bio neko sinoć u KTM ProMoto Centru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Januar 23, 2014 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Bili, videli, ali nismo probali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Januar 23, 2014 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan KTM 1290 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3365 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makisha 2 Napisano Januar 26, 2014 U prolazu, 26 postova Motocikl: Aprilia pegaso 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Januar 29, 2014 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Prošli vikend u Veroni ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3365 Napisano Februar 1, 2014 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Februar 19, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan KTM-dzije, ne spavajte.. Listam malo oglase i naidjem na ovo: http://www.moto.it/moto-usate/ktm/lc4-660-rally/lc4-660-rally--2002/index.html?msg=5161490 Sto bi Cika Jova rekao "da ga pospe suvim zlatom, ko ne stedi, jos i onda jedan dukat vise vredi" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM ProMoto Centar 96 Napisano Februar 21, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: autokomanda Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Posetu fabrici KTM mozete pogledati ovde! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/97699-ktm-promoto-centar/page__st__60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...