Velimlje2 706 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Kepo , cestitam na novom motoru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Bice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan non-stop vidjam jednog narandzasto-crnog ktm-a,990 adv,na parkingu na buvljaku bubanj potok i mnogo mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 29, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ooodličan, čestitam Kepo! Ček, ček, kakvih PAR HILJADA evra? Kakve dečije bolesti? Šta im je mana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ooodličan, čestitam Kepo! Ček, ček, kakvih PAR HILJADA evra? Kakve dečije bolesti? Šta im je mana? Samo jedna mana...kratko traju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Izdrazace 50.000, pa posle nek ide sve u pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Septembar 29, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke i od mene Kepo. Da ga u zdravlju i na zadovoljstvo teraš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Izdrazace 50.000, pa posle nek ide sve u pm ...moze taj i punoooo duze. ...ali i puno krace! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, Kepo !!! Dobar izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Octobar 1, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, cestitam. Bilo je i za ocekivati, posto si Africu prerastao u svakom pogledu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano Octobar 2, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korki 2 Napisano Octobar 2, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Erdevik Prijavi odgovor kao problematičan juche na vracharu Upropasti motor ovom plavom bojom..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 2, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Mene više brine što je nov koštao oko 40000$ a mnogo mi se sviđa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,185648.msg3674542.html#msg3674542 Kepo vidi ovoga, isto LC8, istina malo mladji ali lijepa okrugla brojka. Momak je iskren i dokumentirao je sve sto je radio na motoru. Uskoro cemo cuti izvjesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano Octobar 5, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Peta crtica temperature se nikad nije palila kod mene, sigurno je negde u pesku na preko 30! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 6, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izdrazace 50.000, pa posle nek ide sve u pm opa, povratak na austrougarsku bedu a? nek je sasrecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Octobar 11, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan KTM-ovci svima!!! Imam neku ponudu za zamjenu, pa mi covjek nudi KTM LC4 600 1993godina Kaze da je na motoru promijenio radilicu (kaze stavio novu,mada sumljam mozda polovnu OK) lezejeve radilice, lanac,lancanike,plocie,ulje,filter ulja,prednju gumu novu.. Moze li mi neko od vec Vas koji ste imali ovaj model reci kakav je ovaj motor za dalje odrzavanje ?? Prvenstveno na to interval stelovanja ventila, i to sto mijenja radilicu (jel mu to mana neka) ili je doslo do stekanja uljen pumpe?? U toku detalja tok motora tj. 600ccm agregata iz vec predhodnih tekstova sam citao da grub za voznju, da tesko pali, i goriva da trosi skoro kao honda neka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 11, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Izdrazace 50.000, pa posle nek ide sve u pm opa, povratak na austrougarsku bedu a? nek je sasrecom druga sreca ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 12, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moja sreca nikad veca!!!!!!! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Moja sreca nikad veca!!!!!!! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Octobar 12, 2012 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A zato si od srece skidao sediste i vadio alat u sred Kosjerica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 13, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...jer tako sam u mogucnosss!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 13, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan upishkio se od srece jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 13, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio cep od lAdnjaka, ne piski vise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...