Squirrel 96 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine na početku sezone uzmem nov Dunlopov set guma qalifer sportmaxa1 i evo došlo vreme da ih menjam... zadnja pokazala konce prednja se u zadnjih 100km deformisala i postala jajasta... E sad pazite ovo... Montirao sam ih na 79 000km a skinuo 93500km što je = 14500km Imali neko da je prešao više sa ovim gumama... :o Zadnja... Prednja... Sa obzirom na krizu sada kupujem Pirelijev diablo iz 2005god... Videćemo koliko će one da izdrže... ako neko ima neku dobru kilometražu na ovim gumam neka se javi da razmenimo utiske... Zadnja... Prednja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 28, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5050 Napisano Jul 28, 2009 Ne silazi, 5610 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svabe bi onaj Dunlop skinule jos pre 5000km. Ali ga mi potrosimo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Svabe bi onaj Dunlop skinule jos pre 5000km. Ali ga mi potrosimo... ;D SEKA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Jul 28, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Svabe bi onaj Dunlop skinule jos pre 5000km. Ali ga mi potrosimo... ;D SEKA ;D Kod nas je SEKA od kad znam za sebe i motore. Pare za gumu pocnes da skupljas kad proviri konac a menjas kad ispadne zica ili totalno legne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A posto su jedne i druge? Ja sam pre 10ak godina cuo od drugara koji je vozio zzr600 da mozes nove gume da utamanis za tri dana ako si nenormalan, za jedno popodne na stazi, ili oko 10000 ako si umeren, jebem li ga meni zvuci malo sve ispod 25-30000, ali to sam ja. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 289 Napisano Jul 28, 2009 Zainteresovan, 580 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bez veze sve što se ne prenosi sa kolena na koleno... ;D (izvinjavam se veverici - prosto nisam mogao da izdržim...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Jul 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Crna veverice pa ti nisi normalan na šta si svoju glavu stavio?? Kako li si to vozio, nije mi jasno Kočnice i gume - to je ono što uvek mora biti u odličnom stanju, sve ostalo je manje bitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Crna veverice pa ti nisi normalan na šta si svoju glavu stavio?? Kako li si to vozio, nije mi jasno Kočnice i gume - to je ono što uvek mora biti u odličnom stanju, sve ostalo je manje bitno Pa zato ovo i pišem... gume su odradile za sve pare do poslednjeg dana... Mora se uzeti u obzir da moj motor sa svim tečnostima punim koferom teži 280kg + ja u najtežoj varijanti 120kg a obara se do koske... dva puta sam auspuh odvaljivao... Inače sam pobornik 100% iskorišćenja potrošnih materijala... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan E vala zasluzio si plovak za rezervoar sa tom kilometrazom ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan E vala zasluzio si plovak za rezervoar sa tom kilometrazom ;D ;D ;D Heh... prošla sezona mi je bila loša... inače nisam ispod 25000km pa na gore... Jedino što se ne troše samo... gume pločice diskovi ulje filteri... počeli i plovci da otkazuju... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je samo da u tom istom rezervoaru uvek ima goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 28, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato ovo i pišem... gume su odradile za sve pare do poslednjeg dana... Mora se uzeti u obzir da moj motor sa svim tečnostima punim koferom teži 280kg + ja u najtežoj varijanti 120kg a obara se do koske... dva puta sam auspuh odvaljivao... Inače sam pobornik 100% iskorišćenja potrošnih materijala... ;D Ma mogla je jos malo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Sacuvaj ti i ove gume. Mozda ce zatrebati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Jul 29, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ja bacam duplo bolje, sledeci *za mene* iskorishceni set shaljem tebi obavezno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=39032.msg582184#msg582184 date=1248902698] Ja bacam duplo bolje, sledeci *za mene* iskorishceni set shaljem tebi obavezno ;D E... ;D takvi mi trebaju što skidaju na 5 do 6 hiljada km pa ostane i nama sirotinji još toliko da gulimo... :D PS... ne moraš da šalješ... doći ću sam po njih... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ispod konaca ima još gume ,ja bi ovo narezao i terao još ili u tigru protektirao ,j*biga jeftinije je ;D ;D Dobra ideja... :o još kad bi ti bio probni vozač na takvim gumama... :-* očas pare da namlatimo... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 29, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E vala zasluzio si plovak za rezervoar sa tom kilometrazom ;D ;D ;D Heh... prošla sezona mi je bila loša... inače nisam ispod 25000km pa na gore... Jedino što se ne troše samo... gume pločice diskovi ulje filteri... počeli i plovci da otkazuju... ;D pa i ti si se malo istrošio. skini još 20 kila i gume će trajati još duže ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...