gaston_bgd 1 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, Sledeci modeli su u igri: 1. BMW F800GS - polovan, presao 3,500km od opreme ima ABS, grejanje rucica, board kompjuter, bele migavce. Cena 10 000. 2. Suzuki V-Strom 650 - nov, s ABSom cena 7300. Nova boja za 2009 bela, izgleda mnogo lepse nego siva varijanta, bar meni. 3. Kawasaki Versus - nov, s ABSom cena 6800. 4. Eventualno Yamaha TDM. Cena novog je valjda 9300, nisam proveravao da li trenutno ima neki popust. Ja sam prilicno gabaritan, dvometras, 110kg, tako da BMW F650GS otpada. Offroad me ne zanima, bar za sad. Motor bih vozio i po gradu ali i na neke krace, mozda i duze ture...uglavnom po Srbiji i nekoj blizoj okolini, eventualno do Grcke na more. Naravno, cesto bih imao i drustvo, znaci voznja udvoje. Budzet je naravno ogranicen, inace bih uzeo novi F800GS bez mnogo dileme...zaljubio sam se u taj motor na prvi pogled. Idealno bi bilo ako ima ljudi koji su vozili neke od ovih modela...svaki savet je dobrodosao. Hvala svima unapred :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Jul 28, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam vozio GS-a ali bih njega kupio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2333 Napisano Jul 28, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se sva četiri uklapaju u budžet, onda GS ili TDM. Gabaritnom momku sa saputnicom treba više od 650 kubika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Jul 28, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Meni se dopada Versys, ali nije za tolikog momka. Glasam za Stroma jer po veličini nje ništa manji i od GS-a ni od TDM-a a prilično lepo se vozi. Sa druge strane ni razlika u ceni registracije nije zanemarljiva. Pitaj Dimca ili Saxija, oni su kupili nove pre par meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaston_bgd 1 Napisano Jul 28, 2009 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na odgovorima, izbor je pao na GS...mozak kaze suzuki, ali srce...strom deluje pouzdano i sigurno je super motor, ali uvek bih se strecnuo kad negde vidim GS...sta cu kad sam proklet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan sta cu kad sam proklet Ne brini ništa... Nisi jedini... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Jul 28, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Tako ti je u životu! ;D Neka bude GS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 28, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam neki BMW-ljubac,ali sam ipak u tom izboru za F800GS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni GS pa Strom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...