majstor Pera 54 Napisano Mart 3, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Hocete imati i klupske prostorije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan necemo za sada..za sada necemo ni prijavljivati klub.skupili smo se da se vozamo i druzimo pod jednim imenom radi prepoznatljivosti,bez ikakvih obaveza a kako cemo dalje to ce vreme da pokaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan necemo za sada..za sada necemo ni prijavljivati klub.skupili smo se da se vozamo i druzimo pod jednim imenom radi prepoznatljivosti,bez ikakvih obaveza a kako cemo dalje to ce vreme da pokaze svaka cast drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Mart 3, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ma salim se .Samo se vi vozite(bez divljanja)a na moto klub odmah zaboravite,u Subotici je to pokusano "789" puta i ni jedan nije zaziveo. Veruj mi jer sam u osnivanju par komada i sam ucestvovao.Subotica je "chudo". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Mart 3, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma salim se .Samo se vi vozite(bez divljanja)a na moto klub odmah zaboravite,u Subotici je to pokusano "789" puta i ni jedan nije zaziveo. Veruj mi jer sam u osnivanju par komada i sam ucestvovao.Subotica je "chudo". cini ti se, Leskovac je još vece cudo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan videcemo sta ce biti....potrudicemo se svi pa kako ispadne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shepshi 1 Napisano Mart 3, 2010 In memoriam, 73 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan I gde stadosmo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan I gde stadosmo? koj e stao? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shepshi 1 Napisano Mart 3, 2010 In memoriam, 73 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre sa upisivanjem i radom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre sa upisivanjem i radom ;D pa za vikend se planiram da organizujem skupljanje,nesto kao prosli vikend samo da bude ok vreme,pa cemo da vidimo sta i kako cemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shepshi 1 Napisano Mart 3, 2010 In memoriam, 73 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiće mislim da ću biti na raspolaganju,sa mojom "ljutom mašinom" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiće mislim da ću biti na raspolaganju,sa mojom "ljutom mašinom" ;D ja cu te pravovremeno obavestavati o svim desavanjima... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shepshi 1 Napisano Mart 3, 2010 In memoriam, 73 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre sa upisivanjem i radom ;D pa za vikend se planiram da organizujem skupljanje,nesto kao prosli vikend samo da bude ok vreme,pa cemo da vidimo sta i kako cemo... Mene zovi kad bude malo toplije molim te , hocu i ja da budem clan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...