Miroslav 0 Napisano Decembar 11, 2006 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan evo posle tri meseca oporavka da vam saopstim da sam imao zescu saobracajku, tacnije krajem septembra smo se vracali sa trka iz Batajnice, cetiri motora i kod Skrobare (Panceva), pocnemo da obilazimo jedan traktor i auto, ovaj prvi sto je bio uspeo da obidje a kad sam krenuo ja ovaj ispred mene u kolima nije gledao u retrevizor i istovremeno poceo da obilazi traktor tj izleteo ispred mene a ja vec u levoj traci i naravno sa oko 100-120 km/h zakucam se u njegov gepek a jos u mene zakuca se drugar sa cbr-om, na svu srecu ja zavrsim sa dve operacije desne ruke na Banjici , malo ugruvan, itd, inace sa ovim drugarom nista strasno, samo se malo ugruvao, a motore smo sredili totalno. Ljudi cuvajte se jer ima ludaka na svakom koraku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Decembar 11, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Zesce sranje... Samo kad je tabi sad sve ok. Jel si se tuzio sa tim likom? I da li si popravio kawu pre neko sto si je prodao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 12, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ma bratekad si ok , sjedaj na kawu i ceraj briga e za sve, osmjeh na lice i vozi i cuvaj se , da ima ludaka toga smo pre svjesni, zato sami sebe pazite i kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Decembar 12, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Uzas, moramoda pazimo na nepazljive ljude! Nisi napisao, ali ja zelim da verujem da si se oporavio bez posledica i to je najvaznije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Decembar 12, 2006 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan motor sam prodao onako slupan pre neki dan, ja sam se oporavio bez posledica i sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 12, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dosta puta uradio takvu stvar kao sto si ti uradio(ali budem krajnje oprezan i racunam da auto moze da iskoci svaki cas), ali mislim da to nije samo tudja greska, tj i ti si kriv kao i on. Ti si preticao kolonu a to ne sme, a on se nije uverio da moze bezbedno da izvrsi preticanje.... Bitno je da si se oporavio i da imas novi motoric... dobro je proslo. zamisli da je vozac traktora hteo da skrene levo, pogleda niko mu ne dolazi u susret iza sebe ima kola i u najvecem broju slucajeva traktorista pomisli da je bezbedno da skrene i krene sa skretanjem u levo a ti ih bas tada prestizes. Mislis da razmisljanje traktoriste ide toliko daleko da on moze da pomisli da ce neko da prestize i auto iza njega. Nije mi namera da ti kakim, samo kazem, u svetlu svih desavanja oko nas da ni mi motorasi nismo cvecke u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1968 Napisano Decembar 12, 2006 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Uh, drago mi je da si prosao bez posledica... A sto se tice preticanje kolone, svi znamo da je to prekrsaj. Al sta raditi kad naidjes na kolonu? Da ides iza i pretices jednog po jednog? Hmm... Al ok, samo sto u ovom slucaju Miroslavu ni to ne bi pomoglo jer tip nije pratio da li je neko vec krenuo u preticanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Decembar 12, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sirena i ablend za sve pare...kao da ide hitna pomoc..da te svi vide i cuju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Decembar 12, 2006 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Nije da popujem, ali koliko je ogranicenje bilo i koliko brzo se auto kretao kada ste uspeli da se zakucate u gepek sa 120km/h... obojica?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Decembar 12, 2006 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan to se sve desavalo na otvorenom putu, a ja sam bio drugi u preticanju, nije bilo kolone samo traktor auto i mi sa motorima, samo je bio problem sto taj covek nije pogledao u retrevizor posle prvog motora koji ga je obisao neko odmah za njim krenuo u obilazenje a ja sam vec bio u levoj traci, on meni izleteo na nekih 20m,znaci nije bilo puno vremena za kocenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 13, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan dane@ konacno neko razuman za volanom motora, svaka cast ( "samo zelim da kazem da ni mi motorasi nismo cvecke u saobracaju") Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1970 Napisano Decembar 13, 2006 Aktivirao se na času, 3279 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi namera da ti KAKIM' date=' samo kazem, u svetlu svih desavanja oko nas da ni mi motorasi nismo cvecke u saobracaju.[/quote'] Kad smo veæ kod kakenja, šta ono beše u Turskoj oko nekog prekoraèenja brzine, pa naglo smanjene potrošnje Africe :misli: :paper: ??? Malo me pamæenje :jecaj: :mrgreen: ovaj, hm! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 13, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Sirena i ablend za sve pare...kao da ide hitna pomoc..da te svi vide i cuju ! Amen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Decembar 13, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi namera da ti KAKIM' date=' samo kazem, u svetlu svih desavanja oko nas da ni mi motorasi nismo cvecke u saobracaju.[/quote'] Kad smo veæ kod kakenja, šta ono beše u Turskoj oko nekog prekoraèenja brzine, pa naglo smanjene potrošnje Africe :misli: :paper: ??? Malo me pamæenje :jecaj: :mrgreen: ovaj, hm! dobro te sluzi pamcenje :twisted: moramo svi znati da ljudi kada su u kolima mogu da da drze jednom rukom volan,drugom da pricaju na mobilnom,pri tome idu 150km/h,ne oseca nikakvu brzinu,razgovara sa zenom ili najcesce o poslu i mislis da on vidi tebe u retrovizoru??za njega postoji samo traktor na putu,gomila problema ili neka pi*ka u cijim je vec sisama i nista vise....ja barem uvek razmisljam koja najgora glupost moze da mu padne napamet a srecom mnogo gluposti sam se nagledao i o njima ucio iz kola a ne sa motora ..zato i ne volim da putujem sa svakim jer mi postaje voznja umor a ne zadovoljstvo,volim da vozim sa nekim u koga sam siguran da ce razmisljati i gledati kao ja,skim cu se menjati kao prvi i dokle ga pratim da se odmaram.. samo sami sebe mozemo da sacuvamo,nema saobracajnih propisa kada si na motoru,ne smes se na to osloniti,ti nikada nemas prednost.. i pitanje za kraj:KOLIKO VOZACA AUTOMOBILA ZNATE DA STE 100% SIGURNI U NJEGA I SA KOJIM STE SE VOZILI PUNO A DA NIJE NAPRAVIO BAREM JEDNU SLICNU GRESKU,DA JE PRETICAO A NIJE POGLEDAO U RETROVIZOR?DA LI STE I VI TO NEKDA URADILI??? jeste sigurno ali tada na svu srecu nije naisao neki bajker ili drugi automobil..zato se i ne treba uvek na njih ljutiti,da ne vozis motor mozda bi u kolima pravio i vece greske.. Vazno je da si jako dobro prosao,da su svi zivi, ali ne vredi,moramo svi mnogo vise da gledamo jer auto vozi svaka budala,ne moze iz njega da ispadne..dobro je,nazalost,sto ce neko nauciti na tvom sudaru a vi ste ostali citavi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 13, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi namera da ti KAKIM' date=' samo kazem, u svetlu svih desavanja oko nas da ni mi motorasi nismo cvecke u saobracaju.[/quote'] Kad smo veæ kod kakenja, šta ono beše u Turskoj oko nekog prekoraèenja brzine, pa naglo smanjene potrošnje Africe :misli: :paper: ??? Malo me pamæenje :jecaj: :mrgreen: ovaj, hm! xexe... Ja sam se samo osvrnuo na naslov teme "tudja greska". Rek'o sam da se ni ja ne pridrzavam striktno svih ogranicenja, poenta je bila da ne optuzjemo uvek druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Decembar 16, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Sirena i ablend za sve pare...kao da ide hitna pomoc..da te svi vide i cuju ! Tako ja to radim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Decembar 16, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna lepa srpska rech za ovakve slucajeve (zbog puritanaca cu je napisato bez samoglasnika) jbg*!!! Bitno da ste svi zivi i zdravi i da ne odustajete od motora. pozdrav * kada se pishe kao dve rechi ima drugo znachenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Decembar 16, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan oporavio si se, nema posljedica i to je najbitnije. mene je zamalo danas pokupio lik sa Yugom. ulazim u tunel i idem svojom trakom a s druge strane lik odjenom prelazi u moju traku, direkt na mene... sreca pa eto se trznuh i pobjegoh desno.. cuvajte se ljudi, nikad se ne mozete opustit dok ste na motoru, djavo vreba non stop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...