X3M 26 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ili menjam nesto od opreme,visak mi je pa da ne stoji bez veze: Jakna Dikesen,nije kozna,dzepovi spolja i unutra po 2,kopca se na vratu i na dnu rajfeslusa,malo iznad "one" stvari ;D kao nova,slabo nosena,cena je 25e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Moto Pantalone Buse,sa protektorima na kolenima i zimskim ulozkom,od goretexa,kao nove,nosene par puta,cena 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice Fox,sa protektorima na zglobovima prstiju,nosene jednu sezonu,cena je 20e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Sve zajedno u kompletu moze za 80e,moze i ZAMENA za razno od opreme,najbolje bi bilo za neki izduv posto imam Hondu VFR 750 pa mi je potreban,moze i za neke cizme,moze svasta,ako neko ima nesto nudite... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 26, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Koje su velicine rukavice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se M. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Drugarski savet,stavi mere i dimenzije.Evo recimo,ja sam visok 183cm i tezak 83kg,da li bi mi pasovale pantalone? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Duzina pantalona je oko 107cm,moje si visine mislim da bi ti odg. samo si tezi od mene,odgovaraju otprilike za struk 90cm,izmeri struk pa uporedi... Jakna je L velicina,rukavice su M velicina... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadija 0 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan poz, ja bih uzimao rukavice, jel svracjash nekad do BG-a? 060 465 5000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Moj cale ide cesto do Bg-a,pa cu mu dati tvoj broj da se cujete kada on bude dolazio tamo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne prodaju rukavice ja sam drugi zainteresovani ako odgovara velicina. p.s koja je velicina pantalona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadija 0 Napisano Jul 28, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj cale ide cesto do Bg-a,pa cu mu dati tvoj broj da se cujete kada on bude dolazio tamo... Ok, josh danas sam tu u Beogradu, pa putujem na nekih 7 dana... Chujemo se, poz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne prodaju rukavice ja sam drugi zainteresovani ako odgovara velicina. p.s koja je velicina pantalona Velicina pantalona je M,duzina nogavice je 107cm,za obim struka otprilike oko 90cm... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2668 Napisano Jul 28, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa rukavicama, i mene zanimaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Videcu ovih dana da skoknem do Bg-a,radim po ceo dan pa nemam vremena ni za sta,ali prvo zovem ljude koji su me pre kontaktirali pa ako ne bude nista,dogovaracemo se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napisem,moj broj telefona je 064/35-75-868,Djordje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Otisle rukavice,ostale pantalone i jakna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadija 0 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mene niko nije zvao za te rukavice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti rece da nisi u Bg-u,a ja imao drugih ponude,e jbg-a,nesporazum... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek na prodaju pantalone i jakna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...