Madhead 14 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna kakvog kvaliteta su uvi satori, kakve su cene zanimao bi me za 3 osobe dimenzija 180x210x120 ima neku oznaku nisam siguran al mislim da je jelen il nesto slicno nasao sam jedan pa me zanima da me ne bi odrali ;D Nadam se da nisam omasio rubriku za temu. C c c... ;D Da se ispravim marka satora je Capriolo a model monodome 2. Da li je neko imao odnosno kako se pokazao i da li je mnogo 3500domacih za taj sator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo slike: http://webshop.capriolo.com/sites/default/files/imagecache/product_full/delovi/K100120.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 27, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan nema nista od podataka, specifikacija,... obrati paznju na vodonepropusnost! sve sto je manje od 2000mm vodonepropusne moci je za zezanje. Ukoliko mislis sa njim negde na put i da ne brines zbog kise, 200mm je minimum minimuma. Samo, za te pare sve mi se cini da nije nista ozbiljno. Ja sam za McKinley za 3 osobe, tunel+spavaca soba, od 2500mm platio 100e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan 1500 je dovoljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jul 30, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vodonepropusnost je 2000mm. Uzeo sam sator i mnogo je jednostavan za sklapanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...