fuego 6 Napisano Jul 26, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju kawu, skoro sve sto se moglo zameniti je uradjeno, zbog nekih privatnih problema moram je prodati... Modifikovao sam stop svetlo ali imam i original, godiste je 84-to kilometraza 30000 pravih a cena neka bude 900evra, pa ako bude pravih kupaca lako je za neki dogovor., nije reg., slike neka kazu nesto umesto mene, jos mi ostali migavci da namontiram, pozdrav svima. 063/80-629-60 Sale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 26, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan koliko bi izasla registracija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 26, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan cca. 13800 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan cca. 13800 din Kako tako malo?Zar nije oko 21 000? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno neznam koliko je registracija, ali ako treba pitacemo, nije problem... Pre ce biti oko 12000 nego 21000.., pa to je GPZ 750 star 25 god. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7274 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Oko 14 000, toliko je mene izaslo za SuziQ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na prijatnom iznenadjenju posto me sada ceka registracija... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lavica 0 Napisano Jul 31, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Motor je extra, srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Motor je extra, srecno sa prodajom Hvala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Moze i neka zamena za jeftiniji ili slicne vrednosti a manje kubikaze... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e ovo je jace od mene jesi ti prvi vlasnik, i ako nisi, kako znas da je pravih 30000 km ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Nisam prvi vlasnik, tjs jesam u zemlji, uvezen je u maju ove godine i motor je lezao u jednoj garazi u Austriji, vlasnik od koga sam uzeo ima nekih 55-60-tak godina, a Kawa je zadnji put tamo registrovana 1995 god. Mislim da ti je jasnije zasto ima 30000 km na satu, a koliko je vozena "puno" mozes videti po gumama na nogostopima preko slika, i nikad nisu menjani... Pozzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam prvi vlasnik, tjs jesam u zemlji, uvezen je u maju ove godine i motor je lezao u jednoj garazi u Austriji, vlasnik od koga sam uzeo ima nekih 55-60-tak godina, a Kawa je zadnji put tamo registrovana 1995 god. Mislim da ti je jasnije zasto ima 30000 km na satu, a koliko je vozena "puno" mozes videti po gumama na nogostopima preko slika, i nikad nisu menjani... Pozzzz možda bi me i zanimao maotor......tako da me zanima,jer iz ovog što piše da je zadnji put reg. 95....znači tu još fali i carina i porez ili je na našim tablama? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Nisam prvi vlasnik, tjs jesam u zemlji, uvezen je u maju ove godine i motor je lezao u jednoj garazi u Austriji, vlasnik od koga sam uzeo ima nekih 55-60-tak godina, a Kawa je zadnji put tamo registrovana 1995 god. Mislim da ti je jasnije zasto ima 30000 km na satu, a koliko je vozena "puno" mozes videti po gumama na nogostopima preko slika, i nikad nisu menjani... Pozzzz možda bi me i zanimao maotor......tako da me zanima,jer iz ovog što piše da je zadnji put reg. 95....znači tu još fali i carina i porez ili je na našim tablama? Ne fali nista, placena carina, porez i pdv.. Samo da se registruje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Kawa nasla novog vlasnika kome zelim mnogo bezbriznih kilometara, Vlado srecno! Pozzz svima , moze lock... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...