misko.p 30 Napisano Februar 27, 2022 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, kupio sam set guma ali zadnju 130/80-17 do sada sam vozio 120/90-17 pa me interesuje da li moram i unutrasnju gumu da menjam zbog velicine zadnje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisaml01 0 Napisano Februar 27, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Resavica Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Najpametnije je staviti i novu unutrašnju gumu kada već menjaš i spoljnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Februar 27, 2022 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan O tome i ja razmisljam, samo da vidim koja dimenzija ide i gde da kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisaml01 0 Napisano Februar 27, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Resavica Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam našao nekog lika na kupujem prodajem i kod njega sam naručio mislim da je bili nešto oko 2000 dinara po komadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisaml01 0 Napisano Februar 27, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Resavica Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Februar 27, 2022 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Isto gledam na KP samo michelin gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisaml01 0 Napisano Februar 27, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Resavica Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod ovog lika imaš mitas ja sam njih stavio i unutrašnje i spoljne i prošle godine prošao sa njima 15000 bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Februar 28, 2022 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Meni se one ne svidjaju ker au debele teske i lose izbalansirane. Mada meni je ovo prvi set, mozda mi je tako zapalo.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Mart 3, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc kolege.....uvezao sam Transalp 650 iz 2001g (Svajcarska ,francusko govorno podrucje, jedva smo se razumeli ) ...prodavac mi je rekao da kao nesto nije u redu sa baterijom ostalo sve ok medutim nema varnicu na svecici.... Ako je neko iz Beograda ili okoline raspolozen da svratim do njega pa da zakacim moj cdi da vidim jel on ispravan pa da idem dalje.....ovako samo nagadjem Hvala svima unapred.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Mart 5, 2022 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan On 3.3.2022. at 22:24, cafe racer je napisao: Pomoc kolege.....uvezao sam Transalp 650 iz 2001g (Svajcarska ,francusko govorno podrucje, jedva smo se razumeli ) ...prodavac mi je rekao da kao nesto nije u redu sa baterijom ostalo sve ok medutim nema varnicu na svecici.... Ako je neko iz Beograda ili okoline raspolozen da svratim do njega pa da zakacim moj cdi da vidim jel on ispravan pa da idem dalje.....ovako samo nagadjem Hvala svima unapred.... Cek polako, kazes nema varnicu? Da li to znaci da vergla i nema problem sa hiss? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Mart 5, 2022 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Proveri Kill Switch - onaj crveni preklopnik na desnoj rucici da nije u off? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Mart 7, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan On 5.3.2022. at 10:59, Dzejzel je napisao: Cek polako, kazes nema varnicu? Da li to znaci da vergla i nema problem sa hiss? Da....neprijavljuje na lampi da nije procitaom kljuc..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Mart 7, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan On 5.3.2022. at 15:28, Arakis je napisao: Proveri Kill Switch - onaj crveni preklopnik na desnoj rucici da nije u off? Msm da nebi verglao da je na off.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Mart 7, 2022 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Honda obicno vergla i kad je na off. Za razliku od Yamahe. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Mart 7, 2022 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.3.2022. at 21:42, Arakis je napisao: Honda obicno vergla i kad je na off. Za razliku od Yamahe. 650 sa hiss ne vergla kad je kill na off ili hiss nije prosao check 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Mart 7, 2022 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cafe racer je napisao: Da....neprijavljuje na lampi da nije procitaom kljuc..... Pa, posto 650 nema cdi-eve, nego ima onaj centralni komp u kojem je sve, morao bi da taj zamenis i koristis drugi kljuc od donora posto je hiss u njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Mart 17, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Da.......uspeo sam da je upalim sa drugim kljucem i komp....ili vec sta ima, tako da je to sigurno kvar.....hvala svima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Mart 17, 2022 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, cafe racer je napisao: Da.......uspeo sam da je upalim sa drugim kljucem i komp....ili vec sta ima, tako da je to sigurno kvar.....hvala svima..... Uh, malo su ti uvalili, to polovno 300+ eur... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dale_KG 401 Napisano Mart 29, 2022 U prolazu, 50 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL 650V Prijavi odgovor kao problematičan Trandza potrosnja gorivaDrugari, Kakva su vasa iskustva sa potrosnjom?Ja imam vec petu godinu ovaj model, potrosnja od 5.3-6.5 lit/100km...Konkretno, sad bila prva tura za ovu godinu od Vranja do Kladova, regionalini put, brzina 90-120kmh prosek neki, sam, sa zadnjim koferom, gume Heidenau K60, prosek potrosnje 5.8 - 5.9 lit.Motor ima 72000km predjene, ja ga vozim od 47000 na ovamo...imam utisak da je jaca potrosnja u odnosu na neke druge modele, npr. Africa 750 ili TA 600, mozda je potreban servis karbova, stelovanje ventila? Kakve su vase masine sa potrosnjom?PSNa ovu cenu goriva...svaka kap se broji :-)Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 1075 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio 2 kom 600, i oba su trosila tu oko 5l. Lagana voznja na otvorenom oko 4.5, ali to znaci kruzing 90-100km/h E sad 120 i nije lagana voznja za trandzu, pa tu sigurno malo vise pije. Znam da ako se cepa 140-150 zna lako da popije i 7 l 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dale_KG 401 Napisano April 10, 2022 U prolazu, 50 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL 650V Prijavi odgovor kao problematičan Original bočni koferi Transalp 650Drugari, Ako neko ima da prodaje bočne kofere za Transalpa, ja tražim da kupim, bez nosača, ne mogu već duže vreme da nađem, znače puno kad putujem sa suprugom :-)Ps. model sa slika...to tražimHvala svima ako imaju neki info gde mogu naći.Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano April 16, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' da se zapljunem, 2006 god.Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano April 23, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za iskusne, transalp 650 je u pitanju. Na rezervoaru imaju dva creva koja su nekakav preliv ili šta već e sad na ono deblje mi non stop kaplje gorivo, šta može biti.Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dale_KG 401 Napisano Maj 3, 2022 U prolazu, 50 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL 650V Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za iskusne, transalp 650 je u pitanju. Na rezervoaru imaju dva creva koja su nekakav preliv ili šta već e sad na ono deblje mi non stop kaplje gorivo, šta može biti.Послато са Mi 9T Pro помоћу ТапатокаDrug,To vece iliti deblje crevo je prelivno crevo za visak, a ovo manje je odusak rezervoara, tako stoji u korisnickom uputstvu...verovatno kad napunis do vrha da onda kaplje...Sent from my LYA-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 14 Napisano Maj 24, 2022 U prolazu, 48 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Друштво од скоро сам поносни власник па с обзиром да сам прешао са нејкеда на којем нисам имао сличних ситуација имам пар недоумица које су можда и уобичајене за овај тип мотора. Прво брзо се загрева и пали ми вентилатор "тек" негде на трећини између средње и последње(треће беле) цртице и не спушта температуру већ је одржава на том подеоку, наравно кад је градска гужва у питању, спусти се рапидно казаљка чим се пружи прилика за вожњу. Друга ствар бочно, нарочито са десне стране поприлично греје, лист шири. Треће после сваке вожње, чак и кратке чује се пуцкетање, претпостављам услед хлађења метала, што је вероватно у вези са горе наведеним. У случају да није уобичајено шта предузимати? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...