Hoplite 1 Napisano Jul 25, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Najjeftiniji od ove trojke je MV Agusta F4 1100 CC. Velika moć,najveća brzina od 315km/h i odličan dizajn za samo $135,000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Jul 25, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Drugi je MTT Turbine Superbike.$185,000 će vam doneti jedan ovakav. Dolazi sa Rolls-Royce-ovim motorom koji je napravljen da podigne helikopter. 300+ KS i max. brzinom od 365 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Jul 25, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Dodge Tomahawk-najskuplji motor na svetu. Proizveden je samo 10 primeraka i svaki košta $550,000. Najbrži je motor na svetu(675 km/h) ali nije legalan u uličnoj vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 25, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jul 26, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i MV jos kao tako, nisam siguran da je bas treca na svetu. A za MTT i Dodge nisam verovao da postoji, mislio sam da su to samo necije kreacije i da toga ima samo u igrici motorcycle madness na facdebook-u. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Jul 26, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Druga dva su americke neupotrebljive gluposti. MV Agusta je OK. Na nekakvoj realnoj listi, pravih serijskih motocikala verujem da bi se medju prva tri nasao Ducati Desmo RR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Americka odvratna budalastina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Dodge mi je uzasan.Dok mi je Y2K jednostavno mocan.Zamisli kako przi iz njegovih izduva.Bilo bi lepo probati...Sada ide preko 250mph.Pogledajte ovo obavezno.Y2K VS. JET http://www.youtube.com/watch?v=B8PX4pn382I Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Inace nisam ljubitelj americkog dizajna ali Y2K mi je poseban.Evo i gde se pravi i kako izgleda njegovo srce... i jos nesto pride... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...