tzok 1 Napisano Jul 25, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da putujem prelepom Jadranskom obalom ceo avgust. E poshto i dalje postoji "problem" izmedju naroda i narodnosti bivshe nam Jugoslavije morao bih nekako da namestim tablicu da mogu lako i brzo da je skinem. Padale su mi razne ideje na pamet npr. sa magnetom ili tako neshto. Pa hajte grunfadzije pomozite. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 25, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pa imas plasticni nosac tablice iz kojeg mozes vaditi tablicu veoma lako i brzo......ali to ti nije potrebno jer neces imati nikakvih problema, verovatno mislis na Hrvatsku ja sam putovao i nepostoje nikakvi problemi sto se toga tice......inace ja nisam skidao tablicu a i ti sigurno nemas nikakvu potrebu da je skidas 100%........samo gass i uzivaj videces da je opustenije nego sto mozes i da zamislis...strecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Jul 25, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan isechena mi tablica pa nisam siguran da mozhe u plastici da stoji :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 25, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan velcro (čičak traka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 26, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan I tako čovek pita za način da ''grunfuje'' tablicu... i tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan I tako čovek pita za način da ''grunfuje'' tablicu... i tako :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Jul 26, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je reci o tome na forumu,mehanizam koji se sklapa, ugradjen u rep na motoru :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa, pa valjda tje chichak traka da zavrshi posao. A ovo sa preklapanjem je dobra ideja al ne vozim R i nemam takav rep " -I da imam odakle mi" ;D . A chime da zalepim chichak traku za plastiku i metal ili...(vetj od chega je tablica)...? Ovaj u radnji mi reche tigrom, a ja mislio super lepkom ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tigrom, neostikom, sintelanom, samo ne superlepkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan A sta ako pu pu pu stvarno izgubis tablicu. Ala ce biti smaranja po miliciji i carini auuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan A sta ako pu pu pu stvarno izgubis tablicu. Ala ce biti smaranja po miliciji i carini auuuu Nemoj baksuzirash choveche :-X ponetju i neku gumicu za tegle tigrom, neostikom, sintelanom, samo ne superlepkom. Hvala najlepshe gujo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...