tibor 463 Napisano Jul 23, 2009 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan moze li neko program bele crkve postaviti ako ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan To i ja cekam, ali kontam da ce biti za koji dan! Takodje mi trebaju informacije o smestaju! recimo smestaj u vikedicama-cena po danu itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=3611.0 Ovde ima program posetite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan To i ja cekam, ali kontam da ce biti za koji dan! Takodje mi trebaju informacije o smestaju! recimo smestaj u vikedicama-cena po danu itd... na glavnom jezeru najam apartmana (četvorokrevetni) je 20€ dan sobe po osobi se kreću oko 400dinara možda ovde ima još koji info http://www.belacrkva.co.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan hvala, Znaci ne bi trebalo da je problem da se smestaj nadje i na licu mesta, jel da? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan ja i moja dva druga idemo skuterima 2 kymca od 50cc i jedan kinez od 125cc mi krecemo iz zrenjanina 31 popodne oko 18*30 mozda i malo kasnije ako neko oce sa nama mozemo se dogovoriti putujemo velikom brzinom do 80 kmh :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Jul 24, 2009 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan malo nam je kasno, mi iz temerina bi oko 12! vi ne mozete ranije? da bas po mraku ne idemo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju provereno stizemo pred sumrak u bc pa ja mislim da je bojle voziti po mraku nego kad upece zvezda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Jul 25, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Arpade, ajde molim te copy/paste-uj program jer forum traži registraciju da bi se otvorila stranica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 25, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Arpade, ajde molim te copy/paste-uj program jer forum traži registraciju da bi se otvorila stranica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 27, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan A kada je skup? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Jul 27, 2009 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan to je kao da si pitao kad je bozic sad za vikend je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Ispravljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 27, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend? Pa moglo je i na planeti zemlji da se kaze... auuu..za moj rodjendan 31-og ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Jul 27, 2009 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan pa nista...... ja nosim svecice a ti tortu ponesi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko informacije o susretu ? Konkretno me interesuje sta je sa kampom, kako izgleda .... ima li tuseva, wc-a ..... Dakle, organizatori zivi ste li ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Jul 28, 2009 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan vise informacija nego sto ti je arpad okacio na ovu temu ti ni ne treba, za tuseve nisam siguran da ima (bar ih prosle godine nisam video) a imaju pet jezera a wc nije bio nista slavan ali ok, mesto za kamp je super ima i hlada i livade, na tom mestu je bilo dosta niskog rastinja koje su oni prosle godine par dana ranije ocistili. mesto je super za susret. ali oni kanda ne koriste BJB vec masov forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Jul 28, 2009 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ispravka, tuseva je bilo prosle godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan zeljko, ili bilo ko ja sam sa devojkom iznajmio apartman sa cetri kreveta a zauzimamo samo dva ;D pa ako neko zeli sa nama dobro nama dobro njima..... dan je 1700 dinara na cetri dela.... pa ko voli nek izvoli.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jul 30, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se cuo sa Vladanom u vezi uslova za prodavce...cena je 3.000din cez obzira dal se dolazi u cetvrtak ili u subotu...ja sam kao i uvek obavestio dosta pordavaca moto opreme tako da se nadam da ce doci...Raja-Mladenovac,Djovani-Zrenjanin,Zoran-Pozarevac,Motocicchi-Novi Sad,Misha-Markos Bgd... moja malenkost na zalost nece doci moram hitno da odem do Crne Gore...ali Vama zelim lepo vreme i dobar provod... Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jul 30, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam se vratio iz Bele Crkve i svi zeljno ocekuju petak .... što se tiče lokacije ona je promenjena i sada je u nekoj staroj hali fabrike za proizvodnju pločica ( ako su mene slagali .... i ja vas ) a za tuševe ne treba da se brinete ima ih na svakom jezeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je ona hala preko puta kampa gde je bio i prosle godine skup, na Glavnom jezeru... Bila prethodne 4 godine na njihovim susretima, na zalost ove godine necu ici, al onima koji jos uvek razmisljaju da li da idu preporucujem da posete ovaj skup - nece se pokajati! A mi se vidimo sledece godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 31, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja razmisljam jos uvek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Spakovan, natovaren, jos sipam gorivo ..... i vidimo se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jul 31, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi krenuo sutra na skup u B.C.,pa ako ima jos neko ko ide sutra iz pravca Zrenjanina da idemo zajedno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...